Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi4 ή Oppo find 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν χαρακτηριστικά το Oppo είναι καλύτερο. Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά κοίτα και Oneplus One και Huawei τις ναυαρχίδες τους που είναι πολύ καλές. Για να καταλάβεις τι σου λέω κοίτα εδώ απ'όπου αγοράζω ->

Http://www.report me for spam/cell-phones-c139.html/view_type/w_pro_gitte?order=2

Δημοσ.

Σαν χαρακτηριστικά το Oppo είναι καλύτερο. Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά κοίτα και Oneplus One και Huawei τις ναυαρχίδες τους που είναι πολύ καλές. Για να καταλάβεις τι σου λέω κοίτα εδώ απ'όπου αγοράζω ->

Http://www.report me for spam/cell-phones-c139.html/view_type/w_pro_gitte?order=2

Το είδα και το OnePlus One αλλά διάβασα κάτι ότι μπορεί να φαίνεται λίγο ή κόλλα λέει στο κάτω μέρος εκεί που ενσωματώνεται η οθόνη με το πλαστικό, και γενικά μου φάνηκαν ποιο ποιοτικά το Xiaomi mi4 και το Oppo Find 7. To Huawei δεν το συμπεριέλαβα στις επιλογές μου λόγω επεξεργαστή. Όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά προτιμώ Snapdragon. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το Xiaomi mi4 έχει καλύτερη κάμερα. Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα η ταχύτητα, μετά η οθόνη, τρίτο η αυτονομία και μετά όλα τα υπόλοιπα. 

Δημοσ.

Το είδα και το OnePlus One αλλά διάβασα κάτι ότι μπορεί να φαίνεται λίγο ή κόλλα λέει στο κάτω μέρος εκεί που ενσωματώνεται η οθόνη με το πλαστικό, και γενικά μου φάνηκαν ποιο ποιοτικά το Xiaomi mi4 και το Oppo Find 7. To Huawei δεν το συμπεριέλαβα στις επιλογές μου λόγω επεξεργαστή. Όχι ότι δεν είναι καλό, αλλά προτιμώ Snapdragon. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το Xiaomi mi4 έχει καλύτερη κάμερα. Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα η ταχύτητα, μετά η οθόνη, τρίτο η αυτονομία και μετά όλα τα υπόλοιπα. 

Ο επεξεργαστης του huawei ειναι πανισχυρος. Δεν εχει την ιδια γραφικη δυναμη με τον snapdragon αλλα επεξεργαστικα ειναι μαλλον και ποιο γρηγορος. Ειδικα αν δεις την ταχυτητα και ποιοτητα του GPS του θα μεινεις με το στομα ανοιχτο. 

Στα του θεματος τωρα και αφου δεν εχεις θεμα με το οικονομικο κομματι τοτε θα διαλεγα το oppo για πολλους λογους και οχι η αναλυση της οθονης δεν ειναι ενας απο αυτους. Ειναι απλα σαν συσκευη ενα σκαλι πανω απο το Mi4.  

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα και εγώ το Mi3 έχω και είμαι καταευχαριστημένος. Απλώς για κάποθο άγνωστο λόγο θεωρώ ότι το Μι4 είναι τσιμπημένο σαν τιμή για αυτά που δίνει σε σχέση με τους άλλους. Αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, τότε Mi4

Δημοσ.

Γιατί να μπλέξεις με Κινέζο όταν στα ίδια λεφτά έχεις επιλογές με τα ίδια specs από Ελλάδα?

Για δείξε μας ενα με τα ιδια spec και την ιδια τιμη στην ελλαδα

Δημοσ.

Αν το εκανες λογο κοστους τοτε καλα εκανες. Αν ομως το εκανες για αλλο λογο τοτε...επρεπε να το ψαξεις παραπανω και να κανεις την "σωστη" επιλογη που ειναι το oppo find 7. Στο κατεβατο με τη λιστα που ειναι καλυτερο σε ολα του Mi4 και με πολλα περισσοτερα τεχνικα χαρακτηριστικα εχει και το εκπληκτικο ατου του rapid charging το οποιο θεωρω ως το ποιο γαματο χαρακτηριστικο των συσκευων oppo ever. Μιλάμε για τρελες ταχυτητες φορτισης που με 15 λεπτα μπορει να σου δωσει και 40-50% αποθεμα.

Οχι ΔΕΝ γινεται να το κανεις αυτο με αλλες συσκευες που δεν εχουν καταλληλες μπαταριες για να αντεξουν τα φορτια και ταχυτητες που εχουν οι φορτηστες της Oppo.   

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν και το κόστος ένας σημαντικός λόγος γιατί "προέκυψε" :-D  και η αγορά ενός Razer Tartarus αυτές τις μέρες! Οπότε είμαι στην αναμονή τώρα... Θέλει κάνα 20ήμερο περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...