Mathletic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Γειά! Θέλω να δημιουργήσω ένα λογαριασμό ΝΟΚΙΑ για να κατεβάσω μια εφαρμογή από το κινητό μου αλλά μου βγάζει ότι "Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της λειτουργίας εξαιτίας ενός σφάλματος σύνδεσης. Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Μπορείτε να μου πείτε γιατί βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα; Τι μπορώ να κάνω;
maddoctor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μήπως γιατί η Nokia έχει κλείσει!? Επειδή μέχρι το iphone όλα μου τα κινητά ήταν νοκια, είχα και λογαριασμό. Προ καιρό μου ήρθαν 2-3 email ότι κλείνουν τις υπηρεσίες τους. Αλλιως κοιτάς εάν τις απορρόφισε κάπως η MS που αγόρασε την νοκια.
Mathletic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μήπως γιατί η Nokia έχει κλείσει!? Επειδή μέχρι το iphone όλα μου τα κινητά ήταν νοκια, είχα και λογαριασμό. Προ καιρό μου ήρθαν 2-3 email ότι κλείνουν τις υπηρεσίες τους. Αλλιως κοιτάς εάν τις απορρόφισε κάπως η MS που αγόρασε την νοκια. Ένας γνωστός μου προσπάθησε να φτιάξει λογαριασμό από ΝΟΚΙΑ κινητό και μπορούσε να το φτιάξει, δεν του εμφάνιζε το μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα