Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν ανέφερε τίποτα για OC υποθέτω ότι δεν θα θέλει αν θέλει αλλάζει το θέμα,αλλιώς επιμένω ότι και μια DS3P θα τον καλύψει.

To rendering είναι μια διαδικασία η οποία πηγαίνει το hardware σε οριακό επίπεδο ! Δηλαδή το cpu για πολύ πολύ ώρα μένει μόνιμα στο 100% του, το ίδιο και το κύκλωμα τροφοδοσίας του !

Για τον λόγο αυτό για τέτοιου είδους χρήση είναι καλό να βάζουμε μητρικές με πολύ καλά συστήματα τροφοδοσίας !

Η μητρική με το 4+1 ενδεχομένως να μην πάθε τίποτα , αλλά αν το κύκλωμα πιάσει ταβάνι στην θερμοκρασία, θα μπει το κύκλωμα προστασίας και θα κάνει throttle στο CPU !

Τέτοιο θέμα έχουν όλες οι 4+1 μητρικές τις ASROCK , ακόμα και αυτές με ψύκτρα ! (ASROCK 990FX EXTREME 3, ASROCK 970 EXTREME 4 )

Οι MSI είναι ακόμα χειρότερες γιατί χρησιμοποιούν NIKOS mos. που δεν αντέχουν με τίποτα ...

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2
Δημοσ.

παιδια συγνώμη αν είναι άσχετο με το θεμα αλλά τυχαίνει και έχω παρόμοιο συστημα με τον topic startet και τυχαινει να ψαχνομαι για αναβάθμιση 

cpu core 2 duo @ 2gh 

2 gb ram 

m/b asus p5k premium 

η χρήση που το κανω ειναι surfing email online radio torrent streaming καμιά σειρά λιγο word excel και χρησημοποιω αρκετa το teamviewer 

να διευκρινίσω οτι ειμαι με ubuntu  αν παιζει κάποιο ρολο..

οι προτάσεις που δίνετε μου φαίνονται εξαιρετικές για τα χρήματα τους τη δεδομένη στιγμή και για τη χρήση που το χρειαζετε ο φιλος , για τη δικια μου περιπτωση αξιζει σε ενα παρομοιο συστημα και να μου βγαλει μια 4ετια (παντα με την ιδια χρηση)  η να επενδύσω απλά  σε μια ραμ προσωρινά για κανα χρόνο ακόμα? 

σεβαστή η κάθε άποψη και συγνωμη αν ειναι άσχετο με τ οθεμα αλλά ταίριαζε πολύ το σύστημα μου με του παλικαριού και είπα να μην ανοίξω άλλο topic

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα κάνω OC.

Το PC θα χρησιμοποιείτε πιο πολύ για games. Renderind/Editing Video θα κάνω περίπου μια φορά την εβδομάδα.

Για να είμαι ακριβής το PC μου μένει ανοιχτό ένα 10ωρο τη μέρα, οπότε νομίζω πως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο θα δώσω το παραπάνω 20άρικο.

Για επεξεργαστή σκέφτομαι τον AMD FX-6300. Νομίζω πως οι 8 πυρήνες του FX 8320 θα μου είναι άχρηστοι.

Εσείς τι λέτε?

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα κάνω OC.

Το PC θα χρησιμοποιείτε πιο πολύ για games. Renderind/Editing Video θα κάνω περίπου μια φορά την εβδομάδα.

Για να είμαι ακριβής το PC μου μένει ανοιχτό ένα 10ωρο τη μέρα, οπότε νομίζω πως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο θα δώσω το παραπάνω 20άρικο.

Για επεξεργαστή σκέφτομαι τον AMD FX-6300. Νομίζω πως οι 8 πυρήνες του FX 8320 θα μου είναι άχρηστοι.

Εσείς τι λέτε?

Για το rendering/editing θα τους χρειαστείς και με το παραπάνω φίλε πίστεψε με!  http://www.anandtech.com/show/6396/the-vishera-review-amd-fx8350-fx8320-fx6300-and-fx4300-tested/4

Δημοσ.

παιδια συγνώμη αν είναι άσχετο με το θεμα αλλά τυχαίνει και έχω παρόμοιο συστημα με τον topic startet και τυχαινει να ψαχνομαι για αναβάθμιση 

cpu core 2 duo @ 2gh 

2 gb ram 

m/b asus p5k premium 

η χρήση που το κανω ειναι surfing email online radio torrent streaming καμιά σειρά λιγο word excel και χρησημοποιω αρκετa το teamviewer 

να διευκρινίσω οτι ειμαι με ubuntu  αν παιζει κάποιο ρολο..

οι προτάσεις που δίνετε μου φαίνονται εξαιρετικές για τα χρήματα τους τη δεδομένη στιγμή και για τη χρήση που το χρειαζετε ο φιλος , για τη δικια μου περιπτωση αξιζει σε ενα παρομοιο συστημα και να μου βγαλει μια 4ετια (παντα με την ιδια χρηση)  η να επενδύσω απλά  σε μια ραμ προσωρινά για κανα χρόνο ακόμα? 

σεβαστή η κάθε άποψη και συγνωμη αν ειναι άσχετο με τ οθεμα αλλά ταίριαζε πολύ το σύστημα μου με του παλικαριού και είπα να μην ανοίξω άλλο topic

ram  kai http://www.asus.com/Motherboards/P5K_PremiumWiFiAP/HelpDesk_CPU/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Η αναβάθμιση που σας έλεγα θα γίνει αυτές τις μέρες. Οπότε αν μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια προσφορά /έκπτωση σε κάποιο site. Κάποιο πακέτο με CPU & MOTHERBOARD.

Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...