Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Έχω ένα PC εδώ και πέντε(!) χρόνια, και το μόνο που έχω αλλάξει είναι μια κάρτα γραφικών(Sapphire R7 260X).

Νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια ολική αναβάθμιση!  :-)

Τα parts του PC μου είναι:

CPU: Intel Pentium Dual-Core E5400 @ 2.70GHz
RAM: Kingston 2,00GB Single-Channel DDR2 @ 399MHz
Motherboard: Gigabyte G31M-ES2L (Socket 775)

Το PC το χρησιμοποιώ κυρίως για Gaming και Video Editing/Rendering!

Απ' το λίγο που έψαξα νομίζω πως ένας AMD FX-6300 θα καλύψει τις απαιτήσεις μου.

Για Μητρική δεν έχω βρει κάτι...ούτε για RAM

Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μητρική που να είναι συμβατή με τον παραπάνω επεξεργαστή ή κάποιο άλλο "πακετάκι"(Motherboard, CPU & RAM), γύρω στα 200 ευρώ?

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!  :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους!

Έχω ένα PC εδώ και πέντε(!) χρόνια, και το μόνο που έχω αλλάξει είναι μια κάρτα γραφικών(Sapphire R7 260X).

Νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια ολική αναβάθμιση!  :-)

Τα parts του PC μου είναι:

CPU: Intel Pentium Dual-Core E5400 @ 2.70GHz
RAM: Kingston 2,00GB Single-Channel DDR2 @ 399MHz
Motherboard: Gigabyte G31M-ES2L (Socket 775)

Το PC το χρησιμοποιώ κυρίως για Gaming και Video Editing/Rendering!

Απ' το λίγο που έψαξα νομίζω πως ένας AMD FX-6300 θα καλύψει τις απαιτήσεις μου.

Για Μητρική δεν έχω βρει κάτι...ούτε για RAM

Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μητρική που να είναι συμβατή με τον παραπάνω επεξεργαστή ή κάποιο άλλο "πακετάκι"(Motherboard, CPU & RAM), γύρω στα 200 ευρώ?

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!  :-)

Βαλε εναν FX 8320. Θα σε καλύψει ακόμα περισσότερο.

Επίσης μακριά από MSI μητρική !

Η καλύτερη περίπτωση οικονομικής μητρικής που κυκλοφορεί στο AM3+ είναι η GIGABYTE 970A - UD3P.

Τέλος είτε τώρα είτε αργότερα  να επενδύσεις σε 8GB RAM συνολικά και σε έναν SSD δίσκο !

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2
Δημοσ.

Ίσως βάλω τον FX-8320.

Για Μητρική μια απ τις δύο που μου έχετε προτείνει. Τις Gigabyte. Νομίζω πως δεν είναι έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Σχετικα με την RAM νομίζω πως με 4GB μπορώ να παίζω τα περισσότερα games. Επόμενος θα ξεκινήσω με 4GB και στο μέλλον βλέπουμε...

Δημοσ.

Ποτέ μητρική με 4+1 φάσεις τροφοδοσίας. Η 970A - UD3P που είπε ο adtakhs έχει 8+2 φάσεις και είναι συνολικά ανώτερη!

8320 + 8gb ram τα 4 θα είναι λίγα (νομίζω) για την χρήση που θες να  κάνεις (Video Editing/Rendering!) 

^^^ Το αυτό!

Δημοσ.

Ποτέ μητρική με 4+1 φάσεις τροφοδοσίας(Gigabyte 970A-DS3P). Η 970A - UD3P που είπε ο adtakhs έχει 8+2 φάσεις και είναι συνολικά ανώτερη!

Δημοσ.

Αφου δεν θέλει OC και η DS3P τον καλύπτει τσάμπα θα πάει το 20αρικο παραπάνω για την UD3P αν μπορεί να το δώσει ας πάρει την UD3P.

adtakhs Για ποιο λόγο μακριά από MSI μητρικές;

Δημοσ.

Δεν είπε πουθενα ότι δεν θέλει OC και επίσης όπως είπα και παραπάνω δεν αξίζει για αυτά τα 20 ευρώ να πάρεις υποδιέστερη μητρική όσον αφορά την τροφοδοσία της.

Δημοσ.

Επειδή δεν ανέφερε τίποτα για OC υποθέτω ότι δεν θα θέλει αν θέλει αλλάζει το θέμα,αλλιώς επιμένω ότι και μια DS3P θα τον καλύψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...