john1989 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Προσπαθω εδω και ώρες να κάνω format se 1 turo x w950tu. Ειχε windows 8.1 και ηθελα να του βάλω τα 7. Στην αρχη δεν αναγνώριζε για κανένα λόγο ουτε usb ουτε cd. Τελικά εβγαλα τον σκληρό του, τον εβαλα σε άλλολάποπ εκανα απο εκει φορματ και τον ξαναέβαλα πίσω.και τώρα μου βγάζει οτι δεν βλέπει boot device.Τον δισκο στο bios τον βλέπει κανονικα αλλα στο boot Options δεν τον δειχνει καθόλου.Υπάρχει καμια περιπτωση να μην δέχεται τα 7..???? Υπάρχει κάποια αλλη λύση..??Εχω κάνει απειρα φορματ αλλα αυτο πρωτη φορα το συναντω.(Ζητώ συγνώμη αν πόσταρα σε λάθος ενότηττα.)
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Προσπαθω εδω και ώρες να κάνω format se 1 turo x w950tu. Ειχε windows 8.1 και ηθελα να του βάλω τα 7. Στην αρχη δεν αναγνώριζε για κανένα λόγο ουτε usb ουτε cd. Τελικά εβγαλα τον σκληρό του, τον εβαλα σε άλλο λάποπ εκανα απο εκει φορματ και τον ξαναέβαλα πίσω. και τώρα μου βγάζει οτι δεν βλέπει boot device. Τον δισκο στο bios τον βλέπει κανονικα αλλα στο boot Options δεν τον δειχνει καθόλου. Υπάρχει καμια περιπτωση να μην δέχεται τα 7..???? Υπάρχει κάποια αλλη λύση..?? Εχω κάνει απειρα φορματ αλλα αυτο πρωτη φορα το συναντω. (Ζητώ συγνώμη αν πόσταρα σε λάθος ενότηττα.) Μεγα λαθος. Λογικα εχει το UEFI ενεργοποιημενο και πρεπει να το κανεις disable ωστε να μπορεσεις να bootαρεις ειτε απο dvd ειτε απο στικακι. 1
john1989 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μεγα λαθος. Λογικα εχει το UEFI ενεργοποιημενο και πρεπει να το κανεις disable ωστε να μπορεσεις να bootαρεις ειτε απο dvd ειτε απο στικακι. Γιατί είναι μέγα λάθος..???? το έχω ξανακάνει και δουλεψε κανονικότατα σε άλλο λαπτοπ. όντως έχει το uefi αλλα δν εχω ιδέα απο πού κλείνει... έχετε καμία ιδέα..?? μέσα στο βιοσ δεν υπάρχει τπτ τέτοιο στα μενου. μήπως με κάποιο άλλο τρόπο..???
mkpk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω το συγκεκριμενο λαπτοπ εχει μονο υποστιριξη uefi ..οποτε ,,,,και χαλασες την εγκατασταση τον 8.1 και για να βαλεις παλι το 8.1 θες bootable UEFI STICK με τα 8.1 επανω.....και ξεχνας τα Win7 ..... Macakiεεςςς της Microsoft :/
john1989 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω το συγκεκριμενο λαπτοπ εχει μονο υποστιριξη uefi ..οποτε ,,,,και χαλασες την εγκατασταση τον 8.1 και για να βαλεις παλι το 8.1 θες bootable UEFI STICK με τα 8.1 επανω.....και ξεχνας τα Win7 ..... Macakiεεςςς της Microsoft :/ Εχει μόνο μια @@ Aptio Setup Utility kai εχει ελαχιστα στο μενου. μηπως υπάρχει κάποιο key για παρακαμψη.??? γνωρίζεισ κάποιο tool για δημιουργεία uefi usb...???
mkpk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 nai yparxei tool gia uefi stick ...γοογλαρε και θα βρεις μερικα Καπου στο Βοοτ μενου λογικα εχει 2 επιλογες στο ΒΙΟΣ ,,,,,," Quick boot" k "CSM" compatibility support module...... Αλλαξετα αυτά από τις επιλογες που είναι (δισαβλε/ εναβλε) TO αντιθετο και ισως Bootαρει ο δισκος σου με τα 7.Αν δεν εχει τιποτα από αυτά τα 2 ,,,, μονο UEFI paizei το Laptop
john1989 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 nai yparxei tool gia uefi stick ...γοογλαρε και θα βρεις μερικα Καπου στο Βοοτ μενου λογικα εχει 2 επιλογες στο ΒΙΟΣ ,,,,,," Quick boot" k "CSM" compatibility support module...... Αλλαξετα αυτά από τις επιλογες που είναι (δισαβλε/ εναβλε) TO αντιθετο και ισως Bootαρει ο δισκος σου με τα 7.Αν δεν εχει τιποτα από αυτά τα 2 ,,,, μονο UEFI paizei το Laptop Βρηκα ενα τουλάκι το έκανα με τα 7 αλλα τπτ..... κάνει οτι και πριν.. μου βγαζει στο boot list uefi usb stick αλλα μετά μου λέει οτι δεν βρίσκει bootable device... δοκιμασα ενα toll rufus.... το εχει ξανακανει κανεισ..????
petran64 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Βρηκα ενα τουλάκι το έκανα με τα 7 αλλα τπτ..... κάνει οτι και πριν.. μου βγαζει στο boot list uefi usb stick αλλα μετά μου λέει οτι δεν βρίσκει bootable device... δοκιμασα ενα toll rufus.... το εχει ξανακανει κανεισ..???? δοκιμασα και εγω με rufus αλλα παλι δεν κανει boot... φυσικα και δεν μπορω να μπω σε csm γιατι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη...
BILL5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εγω μια χαρα το εκανα το φορματ στον ξαδελφο μου δεν υπηρχε προβλημα περασαμε και το driver bost 2 και κατεβηκαν ολοι η drivers παντως το Plaiso δεν δινει drivers για αυτο το μοντελο
Δαυιδ-Ιωαννης-Παπαδοπουλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 JOHN εισαι πολυ τυχερος φιλε εχω ακριβος το ιδιο λαπτοπ που εχεις εσυ και του εχω Windows 7 Ultimate 64 BIT θα μπορουσα να σ πω πως το εκανα
nik0laus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρέσει αυτό το τόπικ γιατί οι απαντήσεις είναι άμεσες .... :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα