mtzs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Θα τον ανοίξεις να τον βάλεις μέσα ή σαν εξωτερικό; μεσα, δε παιρνει εξωτερικο το PS4 O 500αρης μετα απο 11 μηνες που το εχω εχει 50GB ελευθερα
vrwmiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 μεσα, δε παιρνει εξωτερικο το PS4 O 500αρης μετα απο 11 μηνες που το εχω εχει 50GB ελευθερα Γι'αυτό ρώτησα και πετάχτηκε ο έξωσχολικός 1
The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 είχα πάρει πριν από καμιά 10ετία έναν intenso και ήταν ακριβώς το ίδιο σχέδιο. λίγο φαντασία δεν έχουν σ'αυτήν την εταιρεία? Εγώ και εγώ έναν Intenso 320gb (usb2) ολόιδιο. Ηταν από μια παλιά προσφορά του getiitnow με 15-20 ευρώ αν θυμάμαι καλά! Ακόμη αντέχει όμως.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά τι χαλιά είναι αυτα Έτσι πουλάνε εμπόρευμα τα μαγαζιά? Πάει 2 βδομάδα και ακομη τίποτα.. Αυτός ο προμηθευτής ποσό καιρό κανει για να πει εαν ναι η όχι? Κ με Περιστέρη να πήγενε να του δώσει το αιτημα ,θα είχε γυρησει κιολας. Έλεος δηλαδή.Σε ξεσήκωσε και μετα σε έχει στο γράψιμο? Βάζουν ενα προϊόν σαν κραχτη , βλέπουν την ζήτηση κ μετα το κανουν παραγγελιά? Παλι καλά που δν ζητανε κ λεφτά μπροστά.
MikeJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μωρέ ας παραλάβουμε και χαλάλι η υπομονή καθώς η τιμή είναι ομολογουμενως πολύ καλή και ενδεχομένως να ήταν και λάθος οποτε προς τιμήν τους που δεν ακύρωσαν... Αλλά αν μετά από τόση αναμονή πέσει άκυρο τότε έχουν κερδίσει μια καταγγελία με το σπαθί τους...
scullyist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παλι καλά που δν ζητανε κ λεφτά μπροστά. Ε καλά, από κάποιους-αρκετούς, τα έχουν πάρει ήδη κι αυτά=βλ.paypal.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αυτός ο προμηθευτής ποσό καιρό κανει για να πει εαν ναι η όχι? Έχει τεθεί θέμα "ναι ή όχι"?Απο το mail κατάλαβα οτι όλοι θα παραλάβετε απλά δε ξέρουν το πότε.
scullyist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 "για το συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει έλλειψη και στον προμηθευτή" Απάντηση στο τι γίνεται και γιατί δεν έχουμε έστω μια ημερομηνία από τον προμηθευτή.
spyrospal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 TO YOU.GR ΣAΣ EYXAPIΣTEI ΓIA THN AΓOPA ΣAΣ KAI ΣAΣ ENHMEPΩNEI OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ EXEI AΠOΣTAΛEI ME ACS NO χχχχχχχχχχ ANTIKATABOΛH:χχχχ Πριν 2 ώρες το έλαβα..λέτε να μυρίσουν τα xmas νωρίτερα
mobster21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 (ας σημειωσει καποιος στο θεμα οτι δεν ειναι ενεργη η προσφορα, μην μπαινουμε στον κοπο να διαβαζουμε το thread χωρις λογο...)
MikeJ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 TO YOU.GR ΣAΣ EYXAPIΣTEI ΓIA THN AΓOPA ΣAΣ KAI ΣAΣ ENHMEPΩNEI OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ EXEI AΠOΣTAΛEI ME ACS NO χχχχχχχχχχ ANTIKATABOΛH:χχχχ Πριν 2 ώρες το έλαβα..λέτε να μυρίσουν τα xmas νωρίτερα Σε μένα τίποτα ακόμα...
George! Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Όσοι έχετε παραλάβει -και με δεδομένο ότι έχουν περάσεις αρκετές μέρες- είστε ευχαριστημένοι από τον δίσκο;
cdrov Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ έλαβα μήνυμα να παραλάβω κάτι.. μόλις πάω θα σας πω
MikeJ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εσάς που σας ήρθε τώρα μήνυμα για να παραλάβετε, πότε παραγγείλατε ; Εγώ 15/11/2014 10:46:04 πμ και δεν μου έχει έρθει ακόμα μήνυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα