giannakp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ήρθε email... "Καλησπέρα σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία που έχετε καταχωρήσει για τον ΕΞ.ΔΙΣK INTENSO 2.5" USB3 1,75TB BL, ότι η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από το διαθέσιμο απόθεμα, ως εκ τούτου, αναμένουμε ενημέρωση από τον προμηθευτή για την νέα ενδεικτική ημερομηνία παραλαβής αποθέματος. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει εκ νέου επικοινωνία." Merry Christmas Το ίδιο ακριβώς μήνυμα και σε εμένα!
pitogiro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Προς undisclosed-recipients το e-mail. Το ίδιο mass mail προς ολους μας εστειλαν (εκτος απο αυτους που εκαναν νωρις παραγγελια και παραλαμβανουν κανονικα)
cameranek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 καλά καμια δεκαρια κομματια ειχανε? ή κανανε λαθος στην τιμη και πανε να κανουν τουμπα?
vierinia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Εμενα με ενημερωσαν οτι μπορω να περασω να παραλαβω. Αποστολή από το LG-E975 με τη χρήση Insomnia App
kostasbm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 αν θελεις πες μου τι ωρα το παρηγγειλες ??
vierinia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 <p>αν θελεις πες μου τι ωρα το παρηγγειλες ??</p> 10 λεπτα πριν ποσταρω το θεμα Αποστολή από το LG-E975 με τη χρήση Insomnia App
spyrospal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το παραγγειλα 10 λεπτα αφού το ποσταρισες και πηρα άκυρο. Νομιζω μονο 5 πρεπει να είχανε. 4 κομματια για ξαδέρφια κ ενα για σένα Μαυρο στο you για της παραπλάνητικες προσφορές. 1
cameranek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 καλά καμια δεκαρια κομματια ειχανε? ή κανανε λαθος στην τιμη και πανε να κανουν τουμπα? εγω εβαλα παραγγελια οταν ειχε ακομα αποθεμα, μονο για να δω τι δισκο εχει τελικα μέσα δεν περιμενω να παραλαβουμε...
MikeJ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μα δεν φαίνεται να έχει πέσει άκυρο ακόμα... Απλά αναμονή για παραλαβή νέου αποθέματος...
cameranek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 καλά αν με το καλό παραλάβει κάποιος, να μας λύση την απορία για το τι δισκο εχει μέσα...
scullyist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μα δεν φαίνεται να έχει πέσει άκυρο ακόμα... Απλά αναμονή για παραλαβή νέου αποθέματος... +1 Και για ακόμη μια φορά, η πορεία της παραγγελίας βρίσκεται στο "παρακολούθηση παραγγελίας", ούτε στις "ολοκληρωμένες" (προφανώς), ούτε στις "εκκρεμείς"...
George! Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Κι εδώ το ίδιο μήνυμα παρότι έκανα την παραγγελία 20 λεπτά μετά το άνοιγμα του θέματος και ενώ τον εμφάνιζε ως άμεσα διαθέσιμο και μάλιστα για αρκετή ώρα μετά την παραγγελία μου.
milos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ τον TS μόλις παρέλαβα και εγω απο ACS με αντικαταβολή .
George! Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ τον TS μόλις παρέλαβα και εγω απο ACS με αντικαταβολή . Με γεια σου φίλε. Μπορείς να μας πεις τι δίσκο έχει μέσα και τι ώρα έκανες την παραγγελία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα