George! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα ενα 2tb χθες και στο πρώτο τέταρτο που δούλεψε με win8.1 σταμάτησε, δεν τον αναγνωρίζει το bios ούτε και τα λειτουργικά xp, 7, 8. Δοκιμάστηκε σε pc hp με sata3, hp με sata2, σε laptop και σε απλο pc με extra καρτα usb3. Κάνει για 2-3 δεύτερα τζιιιι και μετά τίποτα, οχι όπως κάνει ο δίσκος μέσα όταν δεν του φτάνει το ρεύμα η είναι χτυπημένος. Θέλω να πιστεύω ότι δεν φταίει ο δίσκος. Μάλλον θα φάει εγχείρηση. Κάποια πρόταση ή εμπειρία? Samsung ή Intenso; 1
Mr_Terror Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 2tb ειναι ο samsung,Ο samsung πρεπει να ειναι. 1
kostasbm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 παρεληφθη χτες απο το τοπικο καταστημα ο δισκος 2TB πολυ καλη κινηση απο το you συγχαρητηρια
George! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 2tb ειναι ο samsung,Ο samsung πρεπει να ειναι. Σε προηγούμενη σελίδα γράφτηκε ότι η αντιπρόταση αφορούσε δίσκο 2tb είτε σε intenso είτε σε samsumg. 1
DEREK4A Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους συμφορουμίτες. O δίσκος είναι samsung 2TB και μετά από επικοινωνία με U καταλήξαμε να παω να τον δει το service της Infoquest και αν φταιει κατι που επισκευάζεται (μάλλον αλλαγή καλωδίου εννοούν) να το φτιάξουν επιτόπου και να τον πάρω. Αλλιώς αν υπάρχει απόθεμα θα μου τον αλλάξουν. Ο δίσκος έχει αγοραστεί στα 59 ευρώ και δεν με συμφέρει να μου επιστραφούν τα χρήματα ή να μου κόψουν πιστωτικό. Πιστεύω ότι υπάρχει κάποια αστοχία υλικού και θα μου τον αλλάξουν τελικά. Θα ενημερώσω όταν θα έχω κάτι νεώτερο, ευχαριστώ και πάλι.
DEREK4A Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο YOU.GR και στην INFOQUEST. Αμεσος έλεγχος και αντικατάσταση του δίσκου (doa). Τest του καινούριου οτι δουλεύει. Σε 20' είχα φύγει. Μπράβο στους επαγγελματίες να είστε καλά. 2
vdeseris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Επειδή ζητήθηκε, απλά δεν το είχα ξανακάνει δε ξέρω αν ο τρόπος είναι ο ενδεδειγμένος να πω ότι τον είχα γεμάτο οπότε έβγαλα κανά 4gb για να κάνω το disk mark Χωρίς τίτλο.png Αρκετά καθυστερημένα αλλά στο crystaldisk ο samsung μου έβγαλε 135ΜΒ/s read και write. Θα ποστάρω screenshot το απόγευμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα