vasilisga Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Η απορία μου είναι η εξής Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας ssd δίσκος σαν μοναδικός δίσκος στον υπολογιστή? Εννοώ με καθημερινή χρήση, εγκατάσταση-απεγκατάσταση προγραμμάτων, ταινίες, κάποια παιχνίδια και τα σχετικά από όσο γνωρίζω η απόδοση ενός ssd πέφτει όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, αλλά αυτό είναι σχετικό κάπου διάβασα ότι παρατηρείται αισθητή πτώση απόδοσης μετά από κάποια petabyte, νούμερο που δεν πρόκειται να φτάσω ούτε σε 20 χρόνια χρήσης του pc
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση κανονικός δίσκος ειναι και αυτός απλα το θέμα ειναι οτι οι μεγάλες χωρητικότητες απο 256 gb και πάνω ειναι πάρα πολύ ακριβές , οσο για την απόδοση υσχύει οτι και για τους αλλους δίσκους ουτε διαρκεί περισσότερο ουτε λιγότερο , προσωπικά ο παλιός μου ssd intel 4 χρόνων ειναι στο 99 % και αλλοι μηχανικοί δίσκοι μεσα σε αυτο το διάστημα εχουν πεθάνει η υπολειτουργούν
vasilisga Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 ότι μπορεί, μπορεί που λες και εσύ, απλά έχω ακούσει-διαβάσει ότι για καθημερινό δίσκο καλό είναι να χρησιμοποιείται μηχανικός, είτε γιατί οι ssd έχουν μικρή διάρκεια ζωής είτε γιατί "πέφτει" η απόδοσή τους με τη χρήση αλλά μάλλον δεν ισχύει σε τόσο μεγάλο βαθμό κάτι τέτοιο
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον το αντίθετο υσχύει αφου άμα ψάξει λίγο και εδώ οι περισσότεροι και εγώ χρησιμοποιούμε τον ssd σαν κύριο δίσκο για τα windows και τα βασικά προγράμματα και καλό ειναι να υπάρχει ενας 2ος μηχανικός για ολα τα υπόλοιπα , παιχνίδια , ταινίες κτλπ
vasilisga Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 κατατοπιστικότατος σε ευχαριστώ πολύ
conkal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 αν εχεις τα λεφτα να αγορασεις τοσο μεγαλο ssd μια χαρα μπορεις να τον εχεις για μοναδικο 1
8elwADSL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 200€ για 512αρη αν τα έχεις go for it αξίζει.
LouCi4er Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 κατατοπιστικότατος σε ευχαριστώ πολύ Εγω εχω εναν Vertex ii 90GB(οχι για πολυ ακομα μιας και χτες παραγγειλα εναν 850 Pro) απο τον Σεπτεμβριο του 2010.Εχω εγκαταστησει πανω απο 40 παιχνιδια ολα αυτα τα χρονια,ποτε δεν σκεφτηκα αν θα εγκαταστησω κατι ή οχι,για αρκετο καιρο τα downloads πηγαιναν σε αυτον τον δισκο,δεν μου εχει κανει το παραμικρο.Αυτη τη στιγμη το Sentinel μου λεει Health Excellent.Τον ειχα παρει 220€,πολυ ακριβος αλλα πιστευω οτι ηταν η καλυτερη αγορα που εκανα ποτε.
IOSTEFO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 προσωπικά ο παλιός μου ssd intel 4 χρόνων ειναι στο 99 % Πάλι καλά σε 4 χρόνια ο δικός μου Samsung 840evo μέσα σε 5 μήνες 99% και ελαφρά χρησιμοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα