akiz90 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Πριν κανα χρόνο είχε κερδίσει ένας φίλος σε διαγωνισμό του Real FM το MLS IQ talk Crystal το οποίο ήρθε με διάφορες προεγκατεστημένες εφαρμογές, μαζί και κάποιες του σταθμού οι οποίες δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τις ρυθμίσεις. Το αποτέλεσμα είναι το κινητό να σέρνεται και με παρακάλεσε αν μπορώ να βρώ τρόπο είτε να τις βγάλω, είτε να βάλω κάποιο custom rom. Για custom rom δεν βγάζω άκρη γιατί είναι ελληνική εταιρία και δεν κυκλοφορούν σπασμένα...ούτε custom recovery κατάφερα να περάσω....κατάφερα όμως μέσα από ένα φόρουμ που βρήκα ψάχνοντας να το κάνω root. Βέβαια δεν βλέπω κάπου να λέει superuser αλλά με root checker και busybox μου λέει ότι έχω δικαιώματα root. Το θέμα είναι πως ακόμα και τώρα που είμαι root δεν με αφήνει να πετάξω έξω όλες τις εφαρμογές σαβούρα από την διαχείριση εφαρμογών... Άμα κάποιος έχει ψαχτεί περισσότερο πάνω στην MLS ας με βοηθήσει γιατί ως ελληνική εταιρία δύσκολα βρίσκεις κάτι. Ευχαριστώ!
arc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχω εμπειρια με mls αλλά το supersu μπορεις να το εγκαταστήσεις από το Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=en και μπορεις να αφαιρέσεις εφαρμογές με το root app delete https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.systemappremover&hl=en 1
bil53 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Περασε απο το play store το link2sd Θελει και στη καρτα σου να κανεις 2 διαμερισμα με το Μini tool partition
sokinfragoul Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ΤΙ ΠΑΣ να κάνεις φίλε;;; μην ασχολησαι καθόλου χωρια ότι δεν υπάρχει third party υποστήριξη και δεν θα βρεις κάτι στο ίντερνετ αν νεκρώσει η τπτ τετοιο πάει μόνο MLS έχουν το χειρότερο σέρβις και ακριβότερο.μην ασχοληθείς ακου που σου λέω και προσπαθησε να γυρίσεις se user γτ σίγουρα κάτι θα βγαλει η συσκευή και θα χρειαστει να το καλύψει η εγγύηση και αυτοί είναι πολλοί παραξενοι εκεί.στο λέω ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα