slicksik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέσω WebRTC γίνεται το web implementation φαντάζομαι?
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Σοβαρά τα γράφεις αυτά; Το πρόγραμμα έχει πιο πολλά bugs και από την ζούγκλα του Αμαζονίου, εάν ήταν open source: 1ον: Αυτά τα bugs θα είχαν διορθωθεί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό 2ον: Θα μπορούσε να αναπτυχθεί εναλλακτικός client που να χρησιμοποιεί το πρωτόκολο του Skype (επίσης με λιγότερα bugs) Επειδη ως γνωστο,οτι ειναι open source ειναι και bug free! 1
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Για opera browser ούτε καν...γκαντεμιά.Μη με αναγκάσετε να κατεβάσω κάποιον από τους άλλους browser. ακομη με αυτον τον αχρηστο browser εισαι;
jmirko15 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ακομη με αυτον τον αχρηστο browser εισαι; Presto βασικά είναι ποιότητα.
Black Demis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 ακομη με αυτον τον αχρηστο browser εισαι; τι να κανει αυτος........... δυο επιλογές έχει mozilla και το spyggle
bounce2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Ελα ρε φίλε, ήμαρτον. Το skype είναι το απόλυτο bloatware. Και απο τότε που το πήρε η MS μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Είναι μαζοχισμός να τρέχεις αυτό το πράγμα. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξουμε τον client που θέλουμε. Και εσύ ας επέλεγες τον official. δλδ τι παραπάνω θα γινόταν αν ήταν open source?όταν σαν υπηρεςια αλλαξε το ιντερνετ και την επικοινωνία, όταν τρέχει σε όλα τα τηλέφωνα και σε όλους τους υπολογιστές, ενώ παρέχεται και σαν προγράμμα και σαν υπηρεσία δωρεάν, τι άλλο θέλετε?
MrHavoC Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ακομη με αυτον τον αχρηστο browser εισαι; τι να κανει αυτος........... δυο επιλογές έχει mozilla και το spyggleωρε παιδια τι παιζει με το chrome τοσο πολυ spyware; mozilla χρησιμοποιω απλα ρωταω απο περιεργεια
buffos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τίποτα δεν παίζει Havoc. Εξυπνάδες...Μακράν ο κορυφαίος browser. Αν κάποιος γράφει κώδικα και χτίζει webpages καταλαβαίνει πολύ καλά. Μέχρι να υποστηρίξουν οι άλλοι πλήρως CSS3 θα έχω γίνει λίπασμα...Από την στιγμή μάλιστα που αποφάσισε να κάνει fork το Webcore (κομμάτι του Webkit) για να μπορέσει να αναπτύξει την εφαρμογή γρηγορότερα το πρότζεκτ έχει απογειωθεί και αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος που φτιάχνει σελίδες και όχι κάποιος που απλά τις βλέπει γιατί απλά δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα. Να μην μιλήσουμε για τον google native clientΟι αλλαγές που έφερε το blink στο Chromium project είναι δραματικές (μείωση του codebase 50%,better C++ garbage collector, replacement of WebIDL compiler from Perl to Python που για όποιον ξέρει και τις δυο σημαίνει much more readable code)
jmirko15 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τίποτα δεν παίζει Havoc. Εξυπνάδες... Μακράν ο κορυφαίος browser. Αν κάποιος γράφει κώδικα και χτίζει webpages καταλαβαίνει πολύ καλά. Μέχρι να υποστηρίξουν οι άλλοι πλήρως CSS3 θα έχω γίνει λίπασμα... Από την στιγμή μάλιστα που αποφάσισε να κάνει fork το Webcore (κομμάτι του Webkit) για να μπορέσει να αναπτύξει την εφαρμογή γρηγορότερα το πρότζεκτ έχει απογειωθεί και αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος που φτιάχνει σελίδες και όχι κάποιος που απλά τις βλέπει γιατί απλά δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα. Να μην μιλήσουμε για τον google native client Οι αλλαγές που έφερε το blink στο Chromium project είναι δραματικές (μείωση του codebase 50%,better C++ garbage collector, replacement of WebIDL compiler from Perl to Python που για όποιον ξέρει και τις δυο σημαίνει much more readable code) Εγώ ασχολούμε με το αντικείμενο που λες και δεν ακουμπάω το spyware που αναφέρεις. Μια χαρά κάνω την δουλειά μου σχεδόν μια δεκαετία με τον FireFox. Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος άμα κάνουμε/ασχολούμαστε με το ίδιο ακριβώς πράγμα..
Galaxia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μιας και τα λέμε ωραία εδώ, το skype γιατί δε χτυπάει στο τάμπλετ όταν με καλούν και είμαι ονλάιν;
giorginho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Να μας λειπει. Εδω "καταφεραμε" να μπλοκαρουμε το αυτοματο web sing-in που εκανε το hotmail-outlook, "καταφεραμε" να δωσουν επιλογη εισοδου με στοιχεια skype και οχι MS στα... κινητα με WP, "καταφεραμε" να γινει μονιμο feature το group calls που επρεπε να υπηρχε εδω και χρονια και το πλασαραν ως μοναδικη και ανεπαναληπτη προσφορα για λιγους και εκλεκτους πριν κανα χρονο... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ BROWSERS ΗΣΥΧΟΥΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα