gkanel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Απλά μπράβο στον ΟΤΕ που όντως οδηγεί τις εξελίξεις ενώ ακούει και τόση γκρίνια. Είναι μακράν ο καλύτερος στο σήμα και στην ποιότητα υπηρεσιών και στην υποστήριξη και σε ασύρματες και σε ενσύρματες. Τσιμπημένος στις ενσύρματες είναι δε λέω, αλλά νομίζω πως για αυτό φταίει και η ΕΕΤΤ προκειμένου να βοηθήσει τις υπόλοιπες εταιρείες για να υπάρχει και υγιής ανταγωνισμός. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, το πιο κάλο είναι και πιο ακριβό (σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλειο - τουλάχιστον μέχρι να μου φέρει VDSL ή FTTH στο σπίτι). Ελπίζω κάποιοι να με ακούτε....Πειραιά μένω, ναι εκεί στις περιοχές που δεν έχει VDSL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Σημασια εχει οτι υπαρχει προγραμμα για απεριοριστα GB! ναι ασφαλώς, κακά τα ψέματα δεν ελπίζω ότι θα δούμε σύντομα τέτοιες τιμές εδώ...
illys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τι θα λέγανε να ασχοληθούνε με το vdsl και την οπτική ίνα που στην Ελλάδα οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες;!;! Μένω στη Ρουμανία έχω σύνδεση 500mbps με 17 ευρώ το μήνα και άμα γουστάρω βάζω και 1000mbps με άλλα 5 ευρώ,σε μια χώρα που δεν φημίζεται για την οικονομική της ανάπτυξη.... Παρόλα αυτά, δεν κατακρίνω το γεγονός για το 4g+ ίσα ίσα μπράβο στη cosmote! Φιλε μου κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος για την καθυστερηση της vdsl δεν ευθυνεται ο Ο.Τ.Ε. αλλα η vodafone και η wind , ο Ο.Τ.Ε. ηταν ετοιμος για vdsl εδω και 2 χρονια ομως η Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών δεν το επετρεπε μεχρι να "Ετοιμαστουν και οι υπολοιποι" κατι παρομοιο συναιβει και με το 4g
xKoctakizGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μαζί σου στο να ασχοληθεί ο ΟΤΕ με το VDSL, απλά άλλο cosmote άλλο ΟΤΕ.. Άσχετο, νομίζω Ρουμανία έχετε δωρεάν wi-fi; (που διαφημίσαμε πέρυσι εμείς εδώ;!!!) όχι φίλε δεν ισχύει το δωρεάν wi-fi, τουλάχιστον στην πόλη που είμαι (Ιάσιο). ΟΤΕ και cosmote οι ίδιοι είναι από πίσω. Φιλε μου κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος για την καθυστερηση της vdsl δεν ευθυνεται ο Ο.Τ.Ε. αλλα η vodafone και η wind , ο Ο.Τ.Ε. ηταν ετοιμος για vdsl εδω και 2 χρονια ομως η Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών δεν το επετρεπε μεχρι να "Ετοιμαστουν και οι υπολοιποι" κατι παρομοιο συναιβει και με το 4g είδαμε και τώρα που είναι έτοιμος, 50mbps και τιμή 50 ευρώ αν θυμάμαι καλά...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καταρχήν το δίκτυο που πλασάρεται από την Cosmote ως 4G δεν πληρεί τις προυποθέσεις για να λέγεται 4G. Η ίδια η Cosmote έχει ανακοινώσει τις ταχύτητες των δικτύων της... και συγκρίνονοντάς τις με αυτές που έχει θεσπίσει ο ITU-R (τις βρίσκει κάποιος εύκολα στο διαδίκτυο, πχ :http://www.whatsag.com/G/Understanding_4G.php) καταλαβαίνει την μεγάλη διαφορά. Δεν αφορά μόνο την ταχύτητα, το 4g διαφέρει στην συχνότητα και στον τρόπο που μεταδίδονται τα πακέτα δεδομένων. ΒΕΒΑΙΑ, (!) το ζήτημα αυτό ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Αρκετόι πάροχοι στο εξωτερικό ακολουθούν την ίδια "τεχνική", μην σπεύδουμε να κατηγορήσουμε , γιατί για να αναβαθμιστούν τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών δεν μπορούμε από τον ένα μήνα στον άλλο να μεταβούμε από το 3G στο 4G. Έχει ενδιάμεσα στάδια. Ήδη από το 2009 τα δίκτυα στην Ελλάδα αναβαθμίστηκαν από HSPA(3g) σε HSPA+, που ονομάζεται και evolved hspa(και η cosmote και vodafone). Αυτό που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι 4g, είναι παρόμοιο με αυτό. Αναφέρεται ως 3.9G στο εξωτερικό, αλλά και ως 3GPP LTE.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και αυτά για το LTE : http://www.whatsag.com/G/Understanding_LTE.php που να σημειώσουμε , πως είναι και αυτό μια καινούργια τεχνολογία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ισχύει το ίδιο και για τη Wind? αρχές 15 λογικά θα ενεργοποιηθεί το δικό της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα