Προς το περιεχόμενο

clean booster και galaxy s5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καταρχας φιλοι μ εχουν πει οτι δεν αξιζει να το εγκαταστήσω στο s5..παρολα αυτα το κατεβασα κ μου βγαζει αρκετα αχρηστα αρχεια κοντα στα 2gb στον αποθηκευτικό κατι που με προβλιματιζει ωστε να τα κανω καθαρισμο..υπαρχει περιπτωση να γινει καμια βλακεια τυπου να μ διαγραψει αρχεια οπως εικονες (γιατι μ έβγαλε κ εκει αχρηστα αρχεια ) ή απαραιτητα αρχεια για το Android; Βασικα μ προτείνεται να το χρισημοποιω ή να το διαγραψω και να αφησω τα πραγματα ως εχουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καταρχας φιλοι μ εχουν πει οτι δεν αξιζει να το εγκαταστήσω στο s5..παρολα αυτα το κατεβασα κ μου βγαζει αρκετα αχρηστα αρχεια κοντα στα 2gb στον αποθηκευτικό κατι που με προβλιματιζει ωστε να τα κανω καθαρισμο..υπαρχει περιπτωση να γινει καμια βλακεια τυπου να μ διαγραψει αρχεια οπως εικονες (γιατι μ έβγαλε κ εκει αχρηστα αρχεια ) ή απαραιτητα αρχεια για το Android; Βασικα μ προτείνεται να το χρισημοποιω ή να το διαγραψω και να αφησω τα πραγματα ως εχουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

μιας και τα θεωρω προβληματικα τα συγκεκριμενα προγραμματα θα σου προτεινα αν εχεις τοσο μεγαλη καψα το ccleaner for android

Δημοσ.

Εγώ έχω κατεβάσει αυτό και λειτουργούν όλα μια χαρά. Το μόνο που γίνεται είναι να σου ζητάει να ξαναρυθμίσεις με ποιον browser πχ θα ανοίγεις links από το facebook και τέτοια.

Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache&hl=el

Και δεν τρέχει συνέχεια από πίσω και το κάνεις όποτε εσύ γουστάρεις. Βοηθάει στην ταχύτητα. Δοκίμασε να τρέξεις antutu πριν κάνεις καθαρισμό και δοκίμασε μετά. Το σκορ ανεβαίνει. Εγώ κάνω καθαρισμό μια φορά το μήνα. 

Καθαρίζει μόνο το cache, κανένα αρχείο δεν έχω χάσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...