giannhs13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 γεια σας η ερωτηση μου ειναι η εξης εχω 2 σκαιπ username και θελω να ρωτησω αν γινεται να εχω ενεργοποιημενα και τα 2 σκαιπ εχω 2 οθονες στη μια θα εχω το ενα σκαιπ και στην αλλη το αλλο σκαιπ απο τον ιδιο υπολογιστη γινεται αυτο υπαρχει τροπος ??? ευχαριστω εκ των προτερων
Athens44 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 να ρωτησω κα ιεγω κατι αλλο επι ευκαιρια? στο pc οκ σβηνεις το ιστορικο συζητησεων οκ....το ρυθμιζεις κιολας... στα android smartphones πως στο καλο γινετε αυτο? δε βρηκα κατι. (ωστε αν κατα λαθος το εχει το κινητο αλλο ατομο μη βλεπει τι και τι γραφεις...)
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) @giannhs13 Ναι. Κανεις 2 συντομευσεις, μια που θα ξεκιναει το skype κανονικα και μια που θα το ξεκιναει με την παραμετρο "/secondary". Δηλαδη να εχει σαν path για το skype αυτο "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /secondaryTο παραπανω εινια απο 64αρια windows. Αν εισια σε 32αρια ειναι "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2014 από jim_p
giannhs13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 φιλος μπορεις να με πεις ποιο αναλυτικα δλδ πως να το κανω γιατι ειμαι λιγο ασχετος ..γραφω δλδ στην command αυτη την εντολη ???64βιτ εχω
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εχεις μια συντομευση του skype στην επιφανεια εργασιας σου? Αν ναι,κανεις μια αντιγραφη - επικολληση σε αυτη και πλεον εχεις 2 (1η εικονα) Μετα κανεις δεξι κλικ στην καινουρια συντομευση > ιδιοτητες και σου βγαινει το γνωστο παραθυρο (2η εικονα). Στο πεδιο που λεει προορισμος βαζεις και την παραμετρο "/secondary", χωρις τα αυτακια, ωστε να γινει ετσι (3η εικονα). Πατας ΟΚ και εισαι ετοιμος (4η εικονα). Σημειωση. Εκει που σε εμενα λεει "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" επειδη ειμαι σε 32αρια windows, σε εσενα θα λεει "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" επειδη εισαι σε 64αρια.
giannhs13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω φιλος στο πεδιο που λεει προορισμος δεν με αφηνει να επιλεξω κατι παταω πανω να αλλαξω και ειναι κενο και δεν μπορω να αλλαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα