pitsuvag Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα ειμαι φοιτητης και μοιραζομαι μια 24αρα ταχυτητα με αλλες 3 συσκευες.εκτος του οτι ειναι πολλες το ms δεν ειναι σταθερο με αποτελεσμα να εχω πολυ ping στα games.το μοντεμ ειναι του οτε και λεω να προβω σε αγορα καινουριου.1ον αν παρω μοντεμ με wifi 801.11ac θα ειναι συμβατες ολες οι συσκευες?2ον αν παρω μοντεμ με wifi 802.11b/g/n θα εχω καποια διαφορα στην συνδεση μου?και 3ον συνδεομαι με wifi stick (tp-link tl-wn722n) επειδη δεν υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης με ethernet. Με εκτιμηση Βαγγελης. 1
Trollis Voskopoulos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Από το ρούτερ θες να κατεβάσεις το ping εσύ;Πάρε πρώτα τον πάροχό σου,ρίξε και μια ματιά εδώ να δεις τι παίζει,και μετά το σκέφτεσαι για αγορές.
pitsuvag Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Διαβασα ολο τ αρθρο και επειδη δεν εχω και τελειες γνωσεις πανω στα μοντεμ καταλαβα πολυ λιγα πραγματα..δηλαδη μπορω να σταθεροποιησω και να ριξω το ping μου απο τις ρυθμισεις του μοντεμ?εχω κανει την κινηση να τηλεφωνισω στον παροχο μου και μιλαμε τα παιδεια εκει στ κεντρο ειναι απλα γραμματευς.ουτε γνωσεις ουτε τπτ.παντα ευγενικος και υπομονετικος χωρις να μου λυνουν απορειες η να με βοηθουν ουσιαστικα. γι αυτο κατεληξα στην αγορα ρουτερ. αν εχεις κατι αλλο ν προτεινεις ειμαι διαθεσιμος να ακουσω και να μαθω.*(δεν με πολυ νοιαζει για την αγορα γιατι ο σπιτονοικοκυρης ειπε οτι αναλαμβανει αυτος τα εξοδα).οποτε ας ακουσουμε και κανενα καλο ρουτερακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα