insanity13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Γειά σας, ειμαι νέο μέλος στο insomnia και θα ηθελα να σας παραθέσω το ερώτημα μου. Έχω 2 λάπτοπ το ένα χαλασμένο Turbo x M66SRU η αλλιώς clevo, με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T8100 (ο επεξεργαστής δουλεύει) και το άλλο λάπτοπ ειναι το λειτουργικό λάπτοπ που έχω Compaq presario CQ61 402sa με επεξεργαστή Intel Celeron CPU 900 και με bios hewlett packard version f.20 και η ερώτηση μου είναι η εξής. αν πάρω τον επεξεργαστή απο το χαλασμένο λάπτοπ και το βάλω στο λειτουργικό λάπτοπ θα δουλέψει;
pitogiro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αν ισχύουν αυτά τα specs που λέει εδώ, και το chipset ειναι το Intel GL40 Express, τότε μπορείς να κάνεις upgrade σε αυτές τις cpus. Αν διαβάσεις όμως τα σχόλια από κάτω υπάρχουν μερικοί που λένε ότι έκαναν επιτυχώς upgrade σε T7250, T8300 κλπ. Οπότε, δεν ξέρω, ίσως και να μπορείς...
insanity13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αν ισχύουν αυτά τα specs που λέει εδώ, και το chipset ειναι το Intel GL40 Express, τότε μπορείς να κάνεις upgrade σε αυτές τις cpus. Αν διαβάσεις όμως τα σχόλια από κάτω υπάρχουν μερικοί που λένε ότι έκαναν επιτυχώς upgrade σε T7250, T8300 κλπ. Οπότε, δεν ξέρω, ίσως και να μπορείς... Το chipset του δικου μου λαπτοπ ειναι Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family ομως..τι λες; αν αλλαξω την cpu απλα για να δω αν δουλεψει, βαλω παστα και τα σχετικα, υπαρχει περιπτωση να χαλασει τιποτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 προσεχε το ν επεξεργαστη που θα βαλεις να εχει ιδια fsb με το προηγουμενο για να παιξει....
insanity13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 προσεχε το ν επεξεργαστη που θα βαλεις να εχει ιδια fsb με το προηγουμενο για να παιξει.... εντομεταξυ ειμαι τεχνικος αν και νεος ακομα και δεν γνωριζω αρκετα πραγματα οπως τον ορο fsb που τον ακουω για πρωτη φορα.. τι σημαινει;
SPANK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ότι θέλεις υπάρχει στο wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Front-side_bus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα