dimitris_213 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Πριν αρκετα χρονια ειχα παρει απο ενα φιλο που ειχε καταστημα με ηλεκτρικα ειδη, ενα home cinema της KODA το AV-502 με 5 ηχεια και ενα sw. Εχω να το δουλεψω εδω και αρκετο καιρο και σημερα που το ξανασυνδεσα, μου κανει ενα βομβο αρκετα δυνατο και ενοχλητικο. Τι μπορει να επηρεαζειθ την λειτουργία του? Επίσης θέλω να προτείνεται ποιον ενισχυτη μπορω και ειναι καλό να αγοράσω, σε περίπτωση που δεν βρω λύση με τον δικό μου. Σας ευχαριστω
soteras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Κάνε ενα τσεκ στα καλώδιο που εχεις βαλει πανω στο ενισχυτη σε ολα ηχεία και οτι μπορει να εχεις βαλει πανω dvd/tv τα παντα μια καλη λυση ειναι να βγάλεις τα πάντα απο πάνω και τα ηχεία και να αρχίσεις να βάζεις μετά πάνω ένα ένα ηχείο και μετά ένα ένα απο τα πρόσθετα που έχεις πάνω
dimitris_213 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου φίλε μου ίσως κάποια πηγή κάνει παρεμβολές και επηρεάζει τον ενισχυτή αύριο θα κάνω δοκιμή και θα σου πω ευχαριστώ Sent from my iPad using Insomnia
dimitris_213 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Τελικά έφταιγε το καλώδιο που συνέδεσε τον ενισχυτή με την TV το άλλαξα και όλα καλά...... Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα