panosgrav36 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μια βοηθεια για οποιον οποια γνωριζει.. εχω μια ταινια στο ταμπλετ ενα samsung note 12.2 δηλαδη ενα αρχειο avi και το αρχειο υποτιτλου srt και βλεπω στο ταμπλετ κανονικα την ταινια..τωρα θελω να την δω και στην τηλεοραση μια philips την οποια εχω συνδεσει με καλωδιο στο ρουτερ... εχω βαλει στο ταμπλετ το προγραμα imediashare και παω στην τηλεοραση στο μενου πλοηγηση δικτυου και βλεπω στην τηλεοραση να μου βγαζει το αρχειο avi οχι ομως και το αρχειο με τους υποτιτλους ... κλικαρω την ταινια στην τηλεοραση και την παιζει χωρις υποτιτλους... καμια βοηθεια κανεις πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα; η αν υπαρχει κανα αλλο προγραμμα εκτος του imediashare που να σου δειχνει και τους υποτιλους; ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Και Γιατί δεν συνδέσεις απευθείας το ταμπλετ με την τηλεόραση ;;; Εγώ έχω καλώδιο hdmi το συνδέω με την τηλεόραση έχω και το xbmc και Είναι ένα ωραίο media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα