RedPriest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια το κινητο μου πριν κανα μηνα εσπασε το εσωτερικο (απο πτωση) αλλα οχι η οθονη απο εξω την στελνω μου την αλλαζουν και ερχεται το κινητο μετα απο περιπου 3 μερες το αφηνω στον καναπε και οταν λεω το αφηνω πραγματικα το αφησα και δν το πεταξα η κατι τετοιο και οταν γυρισα και ξανα καθησα πηρα το κινητο και βλεπω ραγισμενη η οθονη απο μεσα το στελνω να το φτιαξουν και μου λενε θα πληρωσεις 75 ευρω μονο για την οθονη και οχι τον τεχνικο γιατι πρεπει να εγινε καποιο λαθος μετα απο μιαμιση βδομαδα περνω το κινητο πισω και μετα απο δυο μερες σχεδον (και λιγοτερο) ραγιζει παλι το κινητο ενω το ειχα στην τσεπι μου τωρα θελω να μου πειτε τι πιστευετε πως πρεπει να κανω το απογευμα θα παρω τηλεφωνο να δω τι θα γινει και να τους πω τι εγινε πραγματικα τωρα τοσο καιρο που το ειχα το κινητο δν ειχε παθει τπτ μεχρι που αλλαξα οθονη απο μεσα δν νομιζω να σπανε οι οθονες οταν εχεις το κινητο στην τσεπη και ηταν φορμα αρα δν μπορω να πω πως δεχτηκε καποια μεγαλη πιεση
nikos903 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Το Digitizer σπάει ή η LCD? Απο οτι κατάλαβα σου έσπασε το digitizer και απο τότε κάθε φορά που το αλλάζεις σπάει γρήγορα σωστά; Σου είπε αν βάζει γνήσιο ή κινέζικο; Η τοποθέτηση εσύ βλέπεις να έχει γίνει σωστά; (δηλαδή να μην κάνει κενά και πετάγματα). Όπως και να έχει γράψε πιο αναλυτικά τι σπάει γιατί δεν βγαίνει πολύ νόημα μόνο με τον όρο οθόνη
RedPriest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 δν ξερω αν το εσωτερικο της οθονης λεγετε digitizer ή lcd απλα δν βλεπω τιποτα στν οθονη και εχει μια ρογμη στο εσωτερικο απο πανω με το δακτυλο δν νιωθω κατι επισης ειπαν οτι θα βαζαν γνησιο επισης δν ξερω πως ανεβαζω φωτο γι αυτο και τις ανεβασα εδω http://prntscr.com/5692f0 http://prntscr.com/5693rl
nikos903 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το digitizer είναι το έξω, το γυαλί που ακουμπάς εσύ, μέσα είναι η LCD, η οθόνη που δείχνει την εικόνα. Άμα σπάει πάντως η LCD (εσωτερικά) τότε κάτι δεν έχει μπει καλά μάλλον και πιέζεται εύκολα. Άμα έχεις γνώσεις να το ανοίξεις δες αμα την έβαλαν σωστά (παίρνεις και μια απο ebay και την αλλάζεις μόνος σου αμα είναι), άμα δεν μπορείς να το ανοίξεις βέβαια δεν την γλυτώνεις, πήγαινε απλά σε άλλο μαγαζί και πες του για το συμβάν με τις οθόνες για να προσέξει μην έχει γίνει τίποτα στραβό μέσα στο κινητό και για αυτό τις σπάει. Απο την άλλη υπάρχει και η περίπτωση να τα πιέζεις πολύ στις τσέπες σου και να σπάνε εκεί αλλά αυτό δεν μπορούμε να το δούμε 1
RedPriest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 μεσα σε δυο μερες ομως δν νομιζω και το κινητο εχει απλετο χωρο στο παντελονι που φορουσα αρα δν νομιζω να ειναι απο πιεση οπως ειπα και γιατι δν ηταν κανα στενο jean αλλα απλα μια φορμα και εσπασε την δευτερη μερα ραγισε βασικα χμμ τεσπα ευχαριστω θα τους πω απλα τι εγινε να δω τι θα πουν και θα τους πω οτι θα παω σε αλλο καταστημα της νοκια να δουν αν οντως εχει γινει σωστη εγκατασταση του lcd ή αν δν ειναι γνησιο οπως μου ειπαν οτι θα ειναι και θελω λιγο να δω αντιδρασεις και τι θα κανουν πληρωσα 200 ευρω σχεδον σε αυτους μια την πρωτη φορα που εσπασε απο πεσιμο μου πηραν 120 ευρω την δευτερη λενε λογικα θα εγινε λαθος τεχνικου στο κινητο και μου λενε οτι θα πληρωνα μονο το ανταλακτικο και οχι τον τεχνικο και ετσι πληρωσα αλλα 75 ευρω και προχτες κατα τις 10 το παρελαβα και σημερα το πρωι εσπασε παλι
nikos903 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ναι, παράξενη φάση όμως, εύκολα σπάει αυτή η οθόνη, κάτι δεν πάει καλά Και το 200ρι πάει πολύ.... Μην περιμένεις πάντως ο ένας απο το ένα υποκατάστημα της Νοκια να πει τίποτα για το άλλο υποκατάστημα Μόνο αμα του πεις οτι το πήγες σε άσχετο μαγαζί και αν Για να δεις στα σίγουρα άμα έφταιγαν αυτοί μόνο άμα έχεις κάποιο γνωστό εκεί μέσα να του το δώσεις να το κοιτάξει αυτός. Άμα πας πάντως γράψε και εδώ τι είπαν να δούμε που έχει τον λάκκο αυτή η φάβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα