nikos_z9 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και από μένα..Το πρόβλημα που θέλω τα φώτα σας είναι το εξής..Εγκατέστησα όλο το πακέτο του iLife 11' (iMovie,iPhoto,iWeb,GarageBand) και το iMovie και το iPhoto μου ζητάει ενημέρωση..Μπαίνει στο AppStrore και μολις πατάω update μου βγάζει αυτό το μήνυμα... .... Τι πρέπει να κάνω γιατι δεν βγάζω άκρη!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το πακέτο του iLife που εγκατέστησες που το βρήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_z9 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μου το έστειλε ένας φίλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Το πακέτο που εγατέστησες είναι πειρατικό φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα