Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,το  πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: το router του σπιτιού μου βρίσκεται στον 3ο όροφο της μιας πολυκατοικίας  με αποτέλεσμα το σήμα στο γραφείο μου που βρίσκεται στο ισόγειο να είναι αρκετά ασθενές!!! Τι μπορώ να κάνω για αυτό? Το γραφείο μου  δεν έχει το ίδιο ρολόι ΔΕΗ με το σπίτι...Δεν θα ήθελα να μπλέξω με καλώδια!!

Δημοσ.

παρε ενα access point που να μπορει να δουλεψει σαν client η repeater και συνδεσε το ασυρματα πανω στο ρουτερ

Δημοσ.

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο access point? Στα πόσα GHZ να εκπέμπει? (Στα 2.4 φαντάζομαι)...

Δημοσ.

Για να βάλεις access point θα πρέπει να τραβηξεις utp καλώδιο από τον 3ο στο ισόγειο. Σαν repeater δεν ξέρω πόσο καλά θα κάνεις τη δουλειά σου. θα πρότεινα tp-link wa801nd

Δημοσ.

εγω δουλευω Source.png Πηγή: αυτα εδω και χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα.δουλευουν και σαν client δηλαδη παιρνουν ασυρματα και δινουν σε lan αλλα και σαν repeater που σημαινει οτι παιρνουν ασυρματα και δινουν παλι ασυρματα αλλα και σε lan.υποψιν σε λειτουργια repeater υπαρχει μειωση της ταχυτητας.

λογικα θα βρεθουν και αλλοι να σου προτεινουν βαση δικης τους εμπειριας

Δημοσ.

Αν εχεις οπτική επαφη μπορείς να βάλεις κεραίες κατευθυντικές απο μπαλκονι σε μπαλκόνι. Δεν ειναι ευκολάκι και θέλει και μεραμερια

Αν δεν εχεις ουτε οτπική επαφή, η μόνη λύση ειναι καλώδιο.

Δημοσ.

πάρε μια εξωτερική Usb wifi card με κεραία.

ακόμα και αυτές που έχει στο ebay που λένε 1500, 2000mAh (δε ξέρω πόσο είναι πραγματικά) κάνουν δουλειά.

το λέω από προσωπική εμπειρία μιας και έχω δοκιμάσει μερικές (ασχέτως αν για κάποιο λόγο μετά από 1 χρόνο 2 μου χάλασαν)

κόστος 15-20€ ή και παραπάνω αν πάρεις καμιά της alfa.

από τη στιγμή που έχεις έστω και λίγο σήμα με απλή κάρτα wifi θα δουλέψεις άνετα με αυτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...