Προς το περιεχόμενο

LG G3 vs Sony Xperia Z2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση θέλω να κάνω και θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.. Ένα φιλαράκι μου προτείνει να κάνουμε τράμπα (ανταλλαγή) το G3 του με το Z2 μου. Και τα 2 είναι καταπληκτικά τηλέφωνα και η διαφορά στην οθόνη (5,5 με 5,2) δεν είναι τίποτα γιατί είναι σχεδόν ισα! Όσο για τα Specs, αλλου υστερω κ αλλού όχι. Επιπλέον το G3 του πήρε πριν κάνα 2μηνο ενώ εγώ το έχω από Μάιο! Τέλος,να μη σας κουράζω το Z2 το έφερε ο θείος μου από Γερμανία και το G3 του πήρε από Kaizer. Λοιπόν, τι μου προτείνετε; Είναι πολύ καλός φίλος, σχέδινα αδερφός οπότε δε παίζει θέμα να με κοροϊδέψει κάπου, πχ να είναι ελαττωματικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

*Σχεδόν αδερφός

Δημοσ.

Οι διαφορές είναι πολύ μικρές όντως! Αλλού υπερτερεί το Ζ2 κι αλλού το G3... Αν ο φίλος σου δεν έχει πρόβλημα να ανταλλάξει το κινητό του που είναι 2 μηνών με ένα πιο παλιό, για σένα δεν τίθεται θέμα εξαπάτησης, γιατί το ξέρει ήδη το έχεις πιο πολύ καιρό... Το ερώτημα είναι γιατί να θέλει να κάνει αυτή την ανταλλαγή βέβαια, αλλά οκ... Πάντως πιστεύω ότι με το G3 θα είσαι μια χαρά! Εγώ το πήρα πριν λίγο καιρό και πραγματικά μου αρέσει πολύ και το interface και τα χρώματά του και είναι και πολύ γρήγορο!

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θα κρατούσα το z2. To g3 λόγο της QHD ανάλυσης δεν θα μπορέσει ποτέ να σου δώσει την ομαλοτητα που έχεις με το z2.

H αξία τους είναι ακριβώς η ίδια πάντως. Η ανταλλαγή είναι τίμια, αλλά η επιλογή καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης.

• Like 1
Δημοσ.

Λογω qhd οθονης με τον 801 το G3 ρουφαει την μπαταρια για πλακα.... ( ποτε δεν καταφερε να μου βγαλει μερα)

Στο z2 στο τελος της μερας μου εμενε ενα 30%.

Μεινε στο Ζ2. Και 20αρα καμερα εχεις και καλυτερη μπαταρια, και 3gb ram.

To μονο θετικο αλλα ταυτοχρονα αρνητικο ειναι η οθονη στο G3.

Sent from my iPad Air using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα.. Το θέμα της μπαταρίας είναι το πιο σημαντικό πράγματι και είναι το μοναδικό που με σκαλώνει! Anywa, θα τα σκεφτώ όλα, θα το συζητήσουμε περαιτέρω και θα βγάλουμε άκρη, που θα πάει; Ευχαριστώ και πάλι παιδιά! Καλή συνέχεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...