salazar1991 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά.Χρειάζομαι την βοήθεια σας.Τις τελευταιες 2-3 ημέρες παρατήρησα ότι όταν άνοιγα το laptop έτρωγε τρελό σκάλωμα.Περίμενα 10 λεπτά για να στρώσει αλλά έφτιαχνε.Σήμερα το πρόβλημα έχει γίνει πιο έντονο.Παρατήρησα λοιπόν από το task manager ότι η χρήση δίσκου αγγίζει το 100% κατα διαστήματα χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως.Κατέβασα το hdsentinel και μου βγάζει 78% στο health.Πιστεύετε ότι αυτό είναι το πρόβλημα?Και αν υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε ή πρέπει να κάνω αλλαγή?? Να σημειώσω ότι έχω εγκατεστημένα τα Windows 8 64 bit.
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εγώ θα πρότεινα να ρίξει ενα καθάρισμα απο trojans κτλπ με malwarebytes adwcleaner 1
salazar1991 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την συμβουλή.Έχω ξεκινήσει σκανάρισμα εδώ και μισή ώρα με το windows defender.Να δοκιμάσω άλλο εργαλείο?? Λοιπόν ξεκίνησα σκανάρισμα με τα εργαλεία που είπες παραπάνω.Το adwcleaner καθάρισε κάποια πράγματα έκανε και restart και πάει κάπως καλύτερα.Τώρα έβαλα και το άλλο να σκανάρει το δίσκο και περιμένω.Ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να φτιάξει Λοιπόν τελείωσα την διαδικασία και το hdsentinel βγάζει ακόμα 78%.Συντρέχει λόγος ανησυχίας??Πάντως τώρα τα πάει κάπως καλύτερα αλλά ακόμα τρώει κάτι σκαλώματα...
Jason 93 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το HD Sentinel οτι και να κανεις 78% θα δειχνει γιατι ο δισκος σου εχει κατεστραμενους τομεις και οι κατεστραμενοι τομεις, δεν επισκευαζονται, μονο αυξανονται με τα χρονια. Αλλα το προβλημα σου κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει να κανει με τους κατεστραμενους τομεις γιατι δεν πρεπει να ειναι πολλοι συμφωνα με το ποσοσστο υγειας που βγαζει το hdsentinel. Ετσι και αλλιως μια μεγαλη χρηση δισκου ως συμπτωμα δειχνει οτι μαλλον εχεις πολλους ιους στον υπολογιστη.
salazar1991 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το σκάναρα με avg free και δείχνει να μην έχει ιό.Προσπαθώ να το σκανάρω και με windows defender αλλά κολλάει άπειρα
Jason 93 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το σκάναρα με avg free και δείχνει να μην έχει ιό.Προσπαθώ να το σκανάρω και με windows defender αλλά κολλάει άπειρα Το Windows Defender δεν ειναι κανονικο antivirus αλλα υποκαταστατο. Δοκιμασε με avira και avast. .
Peleus17 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Είχα πάθει ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πράγμα στο λάπτοπ μου!!! Και τι δεν έκανα. Φορματ κάθε τρεις και λίγο γιατί είχε φτάσει σε σημείο να μην μπαίνει στα Windows. Η λύση? Αλλαγή δίσκου!
salazar1991 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τωρα φαίνεται μια χαρά.Θα το σκανάρω και με avira και ελπίζω να είναι οκ.Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια!!
SPANK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 To avira κτλπ δεν βρίσκουν πολλά trojans τα παραπάνω προγράμματα που σου ειπα και αλλα φυσικά ειναι για αυτην την δουλειά συγκεκριμένα , μπορείς ακομα να δοκιμάσει το spybot και superantispyware
salazar1991 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασα το avira και αυτά που είπες.Βρήκανε κάποια πράγματα.Πιστεύετε ότι με 78% health είναι δυνατό να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα?Είναι μάλλον είναι ιός?Επίσης όταν βλέπω ταινίες ή πάω να ανοίξω το spotify Κολλάει πολύ ρε γαμώτο..
SPANK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δεν νομίζω οτι με τετοιο ποσοστό ευθύνεται ο δίσκος αν δεν έφτιαξε με τα προγράμματα ίσως με ενα format να στρώσει αν και γενικά ειναι η τελευταία λύση 2
salazar1991 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Θα δοκιμάσω τα spybot και superantispyware και ελπίζω να δω προκοπή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα