Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Μικρη" διορθωση.

48μηνες =4 χρονια και 36μηνες=3 χρονια.

2012-2014 =2 χρονια

Και αν το 520 ειναι  του 2013,το 820 ειναι του Νοέμβρη  2012(οπως και το Nexus 4)!Δλδ και τα 2, τωρα κλεινουν 2 χρονια(24μηνες) κυκλοφοριας!

Ολα τα nokia lumia με wp8.x θα παρουν τα windows 10.

ναι μωρε ενταξει, στην προσθεση κολλησες... Αφου γραφω "του '12" και 782μηνες θα εβγαινε νοημα...

Κατα τ'αλλα δεν λες κατι καινουριο, ουτε ειπα κατι διαφορετικο. Το σχολιο μου ηταν πανω στο "τα windows θα παρουν ολα w10, οχι σαν κατι αλλους". Ουτε το ποιος την εχει μεγαλυτερη σχολιασα, ουτε κατι αλλο.

Τα κριτιρια επιλογης λογισμικου και συσκευης ειναι προσωπικα και υποκειμενικα. Αλλα δεν μπορω να ακουω και να βλεπω τετοιες χαζες συγκρισεις.

5 Lumia συσκευες, μια Ativ και αλλη μια της HTC εχουν windows...αν δεν επαιρναν w10 ΟΛΕΣ (οπως τοτε που πηγανε απο τα 7 σε 8) πηγαινε για κλεισιμο το μαγαζι...

υγ. Ειπαμε ενταξει, εκανα λαθος. Πρεπει να ειναι το πρωτο μου. Δεν θα ξαναγινει. 2 χρονια = 24 μηνες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ή και όχι, αυτά είναι θέματα του dialer της samsung δεν έχει σχέση με το android 

οχι, εχει να κανει με το bloatware της εκαστοτε συσκευης, αλλα το μεσο χρηστη δεν τον νοιαζει σε καμια περιπτωση τι φταιει. θελει να κανει τη δουλεια του και με high-end συσκευη (note 2) τοτε ηταν ανεπιτρεπτο να υπαρχουν τετοια lag. 

βρε ανθρωπε, μια κληση θελω να κανω, γιατι να περιμενω τοσο? 

Δημοσ.

Ασχετα τι πιστευει ο καθε χρηστης,ο @qsis εχει δικαιο.Δεν γινεται να φορτονουμε στο λογισμικο τις πατατες που κανει ο καθε κατασκευαστης ή developer.

Το θεμα του dialler(και γενικα του UI) στα samsung,ειναι ευθυνη της samsung και οχι του android.  

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόνο εμείς με τα lumia 800-900 μείναμε ξεκρεμαστοι... :/

ναι όσοι αγόρασαν αυτά τα τηλέφωνα έμειναν εκτεθιμένοι. Δεν ξέρω αν  ηταν δυνατή η αναβάθμιση λόγω hardware αλλά μάλλον δεν επρεπε να τα βγαλει με αυτό το Hardware. Κριμα γιατί ήταν 2 πανέμορφα τηλέφωνα και η αναβάθμιση ήταν πολύ σημαντική

Δημοσ.

αντε να παρουμε επιδοτηση συμβολαιου να παμε παλι σε αντροιντ γιατι τα win

λειτουργικο και store για κλαματα....

ακομη περιμενω O.T.A αναβαθμιση στο ascend w1 και στο 8s της γυναικας μου

κινητα του 2012 που δεν  μπορουν να χωρεσουν πανω απο 4 εφαρμογες πραγματικα για κλαματα

Και επειδή σήμερα τα Samsung S & iPhone 3GS ειναι άστα βράστα Android & iOS στην πυρά μαζί με την Microsoft ναούμ'

Μα δε ντρέπονται τα κωλοπαιδα του Android να αφήνουν τη Samsung να βάζει Single Core επεξεργαστή; Άμα κόψουν και κάνα mpxl κάμερα ας τους αφήσει χωρίς λειτουργικό. Νεα μετρα λοιπόν:

N/A λειτουργικό όσοι έχουν το θράσος να βαζουν κάτω από 13mpxl καμερα και σπιλώνουν την τιμή του android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...