Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις βοήθειες αλλα τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά.αλλαξα μπαταρία,φορτιστή,καλώδιο και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια.με Nokia care δεν ασχολήθηκα γιατί πλέον είχα πάρει απόφαση για αλλο κινητό και πλέον η χρήση του 920 θα είναι για 2ο κινητό με αλλο παροχο.αν και δεν πιστεύω να άλλαζαν και τπτ.με το καλό να έρθουν τα 10 και βλέπουμε πάλι τότε.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις βοήθειες αλλα τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά.αλλαξα μπαταρία,φορτιστή,καλώδιο και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια.με Nokia care δεν ασχολήθηκα γιατί πλέον είχα πάρει απόφαση για αλλο κινητό και πλέον η χρήση του 920 θα είναι για 2ο κινητό με αλλο παροχο.αν και δεν πιστεύω να άλλαζαν και τπτ.με το καλό να έρθουν τα 10 και βλέπουμε πάλι τότε.

Κρίμα να πάει έτσι πάντως. Έστω και αν αλλάζεις κινητό. Εμένα το 920 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση.

Δημοσ.

Οποτε δεν βγαίνουμε και κράζουμε με βάση την εξαίρεση.υποψην λαμβάνουμε τον κανόνα.και ο κανόνας λέει πάμε σε εξουσιοδοτημένο σέρβις και εφ όσον δεν έχει υγρασία η συσκευή και δεν έχει κακομεταχειρηστει και παρόλα αυτά το εξουσιοδοτημένο δεν βρει λύση τότε ναι βγαίνουμε και κράζουμε.δεν μπορεί επειδή ένα στα δέκα 920 έχει το θέμα του το οποίο να μπορεί να προέκυψε από διάφορους λόγους να γράφουμε ότι να ναι

Δημοσ.

Service,τοτε.

Αν βαριεσαι τοτε πασο.

Απλα απο την στιγμη που δε ξερεις αν ειναι θεμα μπαταρια(hardware) δε μπορεις να τα ριχνεις στο software.Ιδιως οταν υπαρχουν τοσοι που δεν αντιμετωπίζουν αυτο το συγκεκριμενο προβλημα με την μπαταρια!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ελειπε να σκοτωσει ακομα μια φορα την πλατφορμα της για να παει σε κατι ριζικα καινουριο, δεν την παιρνει ξανα. Πρεπει να δωσει κινητρο στους developers, παρατηρω οτι πολλοι δεν ακουμπαν την πλατφορμα της, εμενα προσωπικα δεν με πειραζει που δεν βλεπω το candy crush, οπως και πολλα αθλια τετοιου ειδους παιχνιδια, αλλα δυστηχως δεν φερνεις κοσμο χωρις mainstream παιχνιδακια στην πλατφορμα σου. Επισης πρεπει να δωσει βαρος και στις ακριβες συσκευες της, ναι καλη φαση που τρεχουν ανετα σε 512mb και βασικους επεξεργαστες προ τριετιας, αλλα οταν βλεπω στο 1020 με 2gb ram να μου κανει resuming ακομα και την μια εφαρμογη που εχω στο παρασκηνιο με τρελενει.  

Δημοσ.

εγώ πάντως razor και στο 930 που έχει ακριβώς το ίδιο soc με το δικό μου κινητό (snap 800) δεν είδα τη φοβερή σπιρτάδα που διάφοροι χρήστες των wp διαφημίζουν

από τη στιγμή που με τέτοιο επεξεργαστή και το android τρέχει απροβλημάτιστα χωρίς σχεδόν κανένα κόλλημα δε βρίσκω το λόγο να περιοριστεί κανείες με το wp 

(όπως έχω γράψει και άλλη φορά μόνο τη κάμερα και την εφαρμογή αυτής πραγματικά ζήλεψα) 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δε φτιαξουν το viber και το messenger και οποιοδηποτε αλλο message app δεν ξαναγυρναω. Φυσικα ομως ειναι και το μονο λογισμικο απο το οποιο δεν ειχα παραπονο (περαν αυτου που μολις ανεφερα) αλλα να πρεπει να ανοιγω την εφαρμογη για κα8ε μηνυμα που μου ερχεται αντι να μου το πεταει στην οθονη και να απανταω οπως στο g2 μου ειναι πολυ χρονοβορο και σπαστικο! Περαν τουτου η εναλλαγη μεταξυ εφαρμογων ομως ηταν κλασης αλαγκαριστη και γρηγοροτερη απο το android μου.

που να δεις ποσο χρονοβορο και σπαστικο ειναι για τους χρηστες android με mid-low κινητα να προσπαθουν να παρουν ενα τηλεφωνο και να κανει ο dialer ν'ανοιξει 6 δευτερολεπτα! (εμπειρια με note 2 πριν περιπου ενα χρονο!!!)

Δημοσ.

εγώ πάντως razor και στο 930 που έχει ακριβώς το ίδιο soc με το δικό μου κινητό (snap 800) δεν είδα τη φοβερή σπιρτάδα που διάφοροι χρήστες των wp διαφημίζουν

από τη στιγμή που με τέτοιο επεξεργαστή και το android τρέχει απροβλημάτιστα χωρίς σχεδόν κανένα κόλλημα δε βρίσκω το λόγο να περιοριστεί κανείες με το wp 

(όπως έχω γράψει και άλλη φορά μόνο τη κάμερα και την εφαρμογή αυτής πραγματικά ζήλεψα) 

Το android στις high end συσκευες τρεχει εδω και χρονια χωρις κανενα κολλημα (εκτος τις οποιες κακες υλοποιησεις απο διαφορους κατασκευαστες σε συγκεκριμενα μοντελα), το optimus g που ειχα πριν ηταν και γρηγορο και σταθερο κυριολεκτικα μηδεν reboot στον 1,5 χρονο που το ειχα, δυστηχως δεν μπορω να πω το ιδιο για τα φθηνα μοντελα, εκει τα πραγματα ειναι τραγικα!

Παντως και εγω το 1020 για την καμερα το πηρα, τα υπολοιπα ηταν ενα ερωτηματικο.

Τελικα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το απεριττο (minimal) δουλευει, χωρις να κουραζει τον χρηστη με πολλες επιλογες που ουσιαστικα κανουν το ιδιο πραγμα. Επισης οπτικα η ομογενοποιηση του λειτουργικου οπως ολα να ταιριαζουν και να δενουν μεταξυ τους, να υπαρχει ενα προτυπο στην σχεδιαση των εφαρμογων, γινετε μονο στο ios και στα wp, στο android ειναι λιγο κανει οποιος θελει οτι θελει, η google εχει μια αλφα συνηθως τεμπελικη και ημιτελη σχεδιαστικη γραμμη οπως και εφαρμογες στις nexus συσκευες, η samsung εχει τελειως διαφορετικη προσεγγιση, η xiaomi και γενικα οι κινεζοι εχουν διαφορετικη σχεδιαστικη προσεγγιση και ο καθε developer φτιαχνει την εφαρμογη οπως θελει σχεδιαστικα και λειτουργικα χωρις να δενει με το υπολοιπο λειτουργικο και φυσικα με πληρη ελευθερια σε οτι χρειαζετε ή οχι.

Βεβαια και το πολυ απλο που εχει επιλεξει η ms, σε περιοριζει και αυτο ειναι το κακο με τα wp, λογικα θα μπουνε και αλλες δυνατοτητες μελλοντικα, αυτη την στιγμη πατανε αναμεσα στο ios και στο android, λογικα οσο παει θα μπαινουν και αλλες δυνατοτητες και στα 10 θα δουμε επιπλεον εξελιξεις και πιθανοτατα και να αυξηθουν και οι εφαρμογες.

Δημοσ.

που να δεις ποσο χρονοβορο και σπαστικο ειναι για τους χρηστες android με mid-low κινητα να προσπαθουν να παρουν ενα τηλεφωνο και να κανει ο dialer ν'ανοιξει 6 δευτερολεπτα! (εμπειρια με note 2 πριν περιπου ενα χρονο!!!)

Γεγονός!

Όσο καλό και να είναι το android, σε πολλά μοντέλα συνέβαινε το παραπάνω. Τρελή καθυστέρηση. Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν συνέχισα με android. Σε εκείνη την φάση μάλιστα επειδή δεν πολυεμπιστευόμουν τα wp που μόλις εμφανίστηκαν με τα 8αρια, σκεφτόμουν ακόμη και feature phone για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου με ένα τηλέφωνο που θα λειτουργεί σωστά σαν τηλέφωνο αρχικά.

Έχω δει πάντως ότι σε μοντέλα android άνω των 200 ευρώ έχει στρώσει η κατάσταση του lag. Επίσης πολύ καλά πηγαίνουν και τα Κινέζικα των 100-120 ευρώ. Το πρόβλημα παραμένει όμως στα περισσότερα android των 100 ευρώ της Ελληνικής αγοράς που είναι μια ή δυο γενιές πίσω.

Δημοσ.

Το Nexus 4 ειναι συσκευη του '12 και εχει ηδη κλεισει 48 μηνες. 

Εμ...24 μηνες θελεις να πεις

Δημοσ.

Μακάρι να έχει την ίδια τύχη και το Ativ S.

Φοβερή συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...