Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To 520 ειναι συσκευη του '13. Το Nexus 4 ειναι συσκευη του '12 και εχει ηδη κλεισει 48 μηνες. Ολα τα nexus και play edition θα παρουν Lollipop. 

Τωρα, αν νομιζεις οτι για το αλκατελ ποπ του '14 που θα μεινει στο kit-kat ευθυνεται η Google και το Android καπου εχεις μπερδευτει. 

άρα συμφωνούμε πως το android είναι ένα μπάχαλο γενικώς από πολλές οπτικές γωνίες και η φράση πάρε android είναι καλύτερο λειτουργικό είναι μια φράση χωρίς καμία ουσιώδη σημασία.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Ativ S???? :P

Πιστεύω πως θα αναβαθμιστεί όπως αναβαθμίστηκε το LG optimus 7 το οποίο το είχε ξεχάσει και η ίδια η LG. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όμως

Δημοσ.

Για τους γκρινιαριδες που θελουν διακοπτακι για τα δεδομενα τους στο notification, να ενημερωσω πως θα προστεθει στην 8.1 update 2.

Και σημερα, οι εχοντες developers preview πηραμε ενα minor update. Αντε γιατι ειχα αρχισει να βαριεμαι με το cyan τοσους μηνες.

http://www.windowscentral.com/new-windows-phone-811-build-available-download

• Like 1
Δημοσ.

άρα συμφωνούμε πως το android είναι ένα μπάχαλο γενικώς από πολλές οπτικές γωνίες και η φράση πάρε android είναι καλύτερο λειτουργικό είναι μια φράση χωρίς καμία ουσιώδη σημασία.

H συγκεκριμένη φράση έχει ουσιώδη σημασία αλλά η όποια κουβέντα δεν έχει νόημα αν δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου ή αν το αμφισβητείς επειδή άλλα λειτουργικά θα πάρουν σε μελλοντικά update ό,τι έχει το Alcatel από τώρα.

Ευχάριστο νέο. Σκέφτομαι να πάρω ένα φθηνό wp στην μητέρα μου.

Για τους γκρινιαριδες που θελουν διακοπτακι για τα δεδομενα τους στο notification, να ενημερωσω πως θα προστεθει στην 8.1 update 2.

Και σημερα, οι εχοντες developers preview πηραμε ενα minor update. Αντε γιατι ειχα αρχισει να βαριεμαι με το cyan τοσους μηνες.

http://www.windowscentral.com/new-windows-phone-811-build-available-download

Δημοσ.

αντε να παρουμε επιδοτηση συμβολαιου να παμε παλι σε αντροιντ γιατι τα win

λειτουργικο και store για κλαματα....

ακομη περιμενω O.T.A αναβαθμιση στο ascend w1 και στο 8s της γυναικας μου

κινητα του 2012 που δεν  μπορουν να χωρεσουν πανω απο 4 εφαρμογες πραγματικα για κλαματα

Δημοσ.

κινητα του 2012 που δεν  μπορουν να χωρεσουν πανω απο 4 εφαρμογες πραγματικα για κλαματα

Και κατηγορείς τα WP για αυτό; Ή απλά ψάχνεις δικαιολογία για να αλλάξεις κινητό;

Τι σχεση έχουν τα WP με την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας σχετικά με τις αναβαθμίσεις;

Αν επέλεξες να πάρεις κινητό με 4GB μνήμη δε φταίει η MS. Ούτε για το ότι οι Huawei/HTC δεν έχουν δώσει την αναβάθμιση σε 8.1 που επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών στην micro-sd.

Πάρε ΝΟΚΙΑ/MS κινητό, αν σου αρέσουν τα WP και θες να είσαι μέσα στις εξελίξεις.

• Like 5
Δημοσ.

Δηλαδη οταν πηγες και αγορασε το 8s δεν ειδες οτι εγραφε χωρος 4gb??Ερευνα δεν εκανες πριν αγορασεις,γνωμες δεν ρωτησες??

Και επισης μπραβο σου που βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ολα τα Windows Phones με το παλιο και μετριο Htc 8s 4gb....

Οτι να ναι δικαιολογιες...

Και κατηγορείς τα WP για αυτό; Ή απλά ψάχνεις δικαιολογία για να αλλάξεις κινητό;

Τι σχεση έχουν τα WP με την πολιτική της εκάστοτε εταιρίας σχετικά με τις αναβαθμίσεις;

Αν επέλεξες να πάρεις κινητό με 4GB μνήμη δε φταίει η MS. Ούτε για το ότι οι Huawei/HTC δεν έχουν δώσει την αναβάθμιση σε 8.1 που επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών στην micro-sd.

Πάρε ΝΟΚΙΑ/MS κινητό, αν σου αρέσουν τα WP και θες να είσαι μέσα στις εξελίξεις.

Πες τα γιατι μερικοι το εχουν παρατραβηξει εδω μεσα με τα Android.Λες και δεν υπαρχουν αλλες επιλογες εκει με το ζορι Android....

• Like 2
Δημοσ.

H συγκεκριμένη φράση έχει ουσιώδη σημασία αλλά η όποια κουβέντα δεν έχει νόημα αν δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου ή αν το αμφισβητείς επειδή άλλα λειτουργικά θα πάρουν σε μελλοντικά update ό,τι έχει το Alcatel από τώρα.

Ευχάριστο νέο. Σκέφτομαι να πάρω ένα φθηνό wp στην μητέρα μου.

Ε αν πάρουν καμιά πολύ βαριά αναβάθμιση μπορεί να αποκτήσουν και lag και κολλήματα ό,τι έχει το alcatel τωρα δηλαδη

είσαι η καλύτερη απόδειξη των λεγομένων μου, σε ευχαριστώ

Δημοσ.

To 520 ειναι συσκευη του '13. Το Nexus 4 ειναι συσκευη του '12 και εχει ηδη κλεισει 48 μηνεςΟλα τα nexus και play edition θα παρουν Lollipop. 

Τωρα, αν νομιζεις οτι για το αλκατελ ποπ του '14 που θα μεινει στο kit-kat ευθυνεται η Google και το Android καπου εχεις μπερδευτει. 

"Μικρη" διορθωση.

48μηνες =4 χρονια και 36μηνες=3 χρονια.

2012-2014 =2 χρονια

Και αν το 520 ειναι  του 2013,το 820 ειναι του Νοέμβρη  2012(οπως και το Nexus 4)!Δλδ και τα 2, τωρα κλεινουν 2 χρονια(24μηνες) κυκλοφοριας!

Ολα τα nokia lumia με wp8.x θα παρουν τα windows 10.

• Like 2
Δημοσ.

Το μόνο θετικό είναι ότι θα αναβαθμιστούν σε ένα λειτουργικό που δεν γνωρίζουμε τίποτα!κατά τ αλλά σήμερα σαν χρηστης Lumia 920 1,5 χρόνο η άποψη μου είναι κακή.δεν θα το αναλυσω γιατί κατά καιρούς και εδω και αλλου το έχω αναλύσει εν μέρη και έχω χαρακτηριστεί γραφικός και δεν ξέρω τι άλλο.μακαρι τα 10 να αξίζουν πραγματικά και να προσφέρουν καλή εμπειρία χρήσης.πλέον αποχαιρετώ την windows πλατφόρμα και περνάω στο android με one plus one.όταν βγουν τα 10 θα ανοίξω το 920 για αναβάθμιση.

Δημοσ.

Το μόνο θετικό είναι ότι θα αναβαθμιστούν σε ένα λειτουργικό που δεν γνωρίζουμε τίποτα!κατά τ αλλά σήμερα σαν χρηστης Lumia 920 1,5 χρόνο η άποψη μου είναι κακή.δεν θα το αναλυσω γιατί κατά καιρούς και εδω και αλλου το έχω αναλύσει εν μέρη και έχω χαρακτηριστεί γραφικός και δεν ξέρω τι άλλο.μακαρι τα 10 να αξίζουν πραγματικά και να προσφέρουν καλή εμπειρία χρήσης.πλέον αποχαιρετώ την windows πλατφόρμα και περνάω στο android με one plus one.όταν βγουν τα 10 θα ανοίξω το 920 για αναβάθμιση.

Ελπίζω ότι έχεις δοκιμάσει την 8.1

Δημοσ.

Με την 8.1 ξενέρωσα.το κινητό έγινε λιγότερο σταθερό και πιο αργό.με το cyan έδεσε το γλυκό και η μπαταρία εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα.στην φόρτιση με απλό σερφαρισμα το κινητό ξεφορτιζεται αργά και στην αναμονή φορτίζει με περίπου 18-22% ανά ώρα.με hard reset δεν λύνεται το πρόβλημα και ούτε με καθαρή εγκατάσταση.το πρόβλημα αυτο το έχουν και άλλοι και κυρίως τα 920.η λύση νομίζω είναι να σβήσεις τελείως την rom και να την περάσεις πάλι από την αρχή αλλα δεν ασχολούμαι αλλο.είναι και αλλα που με χαλάνε όπως κάποιος ανέφερε για viber.messenger κλπ αλλα δεν είναι κατάλληλο το θέμα για περισσότερη ανάλυση.

Δημοσ.

Με την 8.1 ξενέρωσα.το κινητό έγινε λιγότερο σταθερό και πιο αργό.με το cyan έδεσε το γλυκό και η μπαταρία εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα.στην φόρτιση με απλό σερφαρισμα το κινητό ξεφορτιζεται αργά και στην αναμονή φορτίζει με περίπου 18-22% ανά ώρα.με hard reset δεν λύνεται το πρόβλημα και ούτε με καθαρή εγκατάσταση.το πρόβλημα αυτο το έχουν και άλλοι και κυρίως τα 920.η λύση νομίζω είναι να σβήσεις τελείως την rom και να την περάσεις πάλι από την αρχή αλλα δεν ασχολούμαι αλλο.είναι και αλλα που με χαλάνε όπως κάποιος ανέφερε για viber.messenger κλπ αλλα δεν είναι κατάλληλο το θέμα για περισσότερη ανάλυση.

Εχεις προβληματικη μπαταρια ή το καλωδιο του φορτηστη θελει αλλαγμα!

Ακριβως οπως το περιγραφεις ειχα με 2 sgs3 και στο τσακ,τη πρωτη φορα δεν το εστειλα για σερβις,γιατι καταλαβα οτι το προβλημα το ειχε το καλωδιο και οχι η μπαταρια ή ο ιδιος ο φορτηστης.

Και μη μου πεις οτι το προβλημα παρουσιστικε μετα τα 8.1,γιατι και στο πρωτο sgs3 μετα απο upgrade παρουσιαστικε και η samsung/google εφαγαν βρισιδια για το λογισμικο ΧΩΡΙΣ να φταιει αυτο,στο τελος!

Για τα υπολοιπα,που δε σ'αρεσουν,νομιζω οτι ειναι σωστη η αποφαση σου για να πας σε αλλη πλατφορμα,απ'τη στιγμη που δεν σε ικανοποιει σαν προιον αυτο που εισαι τωρα!

Αν θ'αλλαξουν με τα windows 10,πιθανο αυτα που δε γουσταρεις να μην αλλαξουν καθολου και ποτε!

Τωρα ξερεις τουλαχιστον οτι απ'εδω και περα θα πορευτεις με android,κανοντας και πιο ευκολη την επιλογη αλλαγης συσκευης,οταν θα θελεις!;)

Δημοσ.

Αφου το εχεις 1,5 χρονο (κοινως ειναι μεσα στην εγγυηση), γιατι δεν πας μια βολτα απο nokia care να πεις το προβλημα που αντιμετωπιζεις, ωστε να δεις τι συμβαινει?

Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειπες οτι θα το κρατησεις μεχρι τα 10αρια κριμα ειναι να μην ξερεις τι παιζει.

Και εγω το 920 εχω (2,5 μερες μου βγαζει, με wi-fi on για e-mails, fb, viber και sportstracker καθημερινα), ελεγα να το αντικαταστησω με το 830, αλλα αφου διαβασα ενα συγκριτικο και ειδα οτι θα παρει τα 10αρια μαλλον θα το κρατησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...