Iris_89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα s3 lte ( GT- I9305 ) και θέλω να του κάνω μόνο root ώστε να βγάλω τις εφαρμογές της Sammy. Τι πρέπει να κάνω? Επηρεάζει την εγγύηση του κινητού και τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστώ service? ( Το κινητό είναι από Γαλλία ) Ευχαριστώ
.:Cabal:. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εδώ μπορείς να βρεις αναλυτικότατες οδηγίες όσον αφορά το rooting της συσκευής σου. androidxda.com/root-samsung-galaxy-s3-gt-i9305 Στην πλειονότητα των περιπτώσεων το rooting δεν θα επιρεάσει καθόλου την εγγύηση της συσκευής σου. Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εδώ μπορείς να βρεις αναλυτικότατες οδηγίες όσον αφορά το rooting της συσκευής σου. androidxda.com/root-samsung-galaxy-s3-gt-i9305 Στην πλειονότητα των περιπτώσεων το rooting δεν θα επιρεάσει καθόλου την εγγύηση της συσκευής σου. Sent from my iPhone using Insomnia Σε ευχαριστώ πολύ Όσο για την πλειονότητα... υπάρχει δηλαδή περίπτωση να χάσω την εγγύηση?Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να του βάλω άλλη ρομ, γιατί με την 4.3 έχω τεράστιο πρόβλημα με την μπαταρία, τότε όμως αποχαιρετώ την εγγύηση.
.:Cabal:. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο προβλημα με την εγγύηση οπότε μην ανησυχείς. Όπως είπες όσον αφορά την custom Rom σε εκείνη την περίπτωση θα χάσεις σίγουρα την εγγύηση της συσκευής σου. Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Κατάλαβα.. Αν κάνω κάτι άλλο, δηλαδή, αν του περάσω την επίσημη 4.4 - που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πάρω - και μετά του κάνω root, θα έχω πρόβλημα?
.:Cabal:. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για να του περάσεις χειροκίνητα την 4.4 θα πρέπει πρώτα αυτή να βγει επίσημα για το τηλέφωνο σου. Με οποιαδήποτε αλλη 4.4 θα εχεις θέμα. Και όπως είπα με το rooting οχι δεν θα εχεις προβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Α οκ. Απλά διάβασα αυτό και νόμιζα πως μπορώ να το κάνω επειδή η συσκευή είναι international http://www.ibtimes.co.uk/galaxy-s3-lte-receives-i9305xxufni3-android-4-4-4-stock-firmware-update-1468717 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
.:Cabal:. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εφόσον έχει βγει το variant για τη συσκευή σου τότε μπορείς να το περάσεις κανονικά με το Odin και δεν θα εχεις πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ξέρει κάποιος πως ακριβώς χρησιμοποιώ το Triangle away για να κάνω reset στον counter? Σκοπεύω να του περάσω την γερμανική 4.4 stock που έχει βγει για το μοντέλο.
.:Cabal:. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στον counter για custom roms. Αυτό για να το κανεις απλά τρέχεις το Triangle Away και επιλέγεις "Reset flash counter" Πρέπει να έχεις κάνει πρώτα root την συσκευή σου όμως. Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί λίγο με όλα αυτά καθώς είναι θα είναι η πρώτη φορά που θα φλασάρω Android, το έχω αναβάλλει για να αλλάξω μπαταρία, είναι δυστυχώς φουσκωμένη. Απλά έχω σχεδόν 7 μήνες ακόμα εγγύηση και φοβάμαι μην κάνω καμιά πατάτα Οπότε η σειρά είναι ως εξής: Περνάω την stock 4.4 μέσω Odin, κάνω root και περνάω το Triangle Away για να είναι μηδενικός ο counter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα