santami Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Εχω ένα Acer 5930G και προσπαθω να του κάνω εγκατασταση λειτουργικου (δοκιμασα win 8, win 7, ubuntu) αλλα οταν αρχιζει η διαδικασια εγκατασταση (λιγο πριν διαλεξω σκληρο) το μηχανημα κανει επανεκκινηση. Εβαλα Hirens Boot και εκανα τεστ σε καρτα γραφικων, μνημες και δισκο κι ολα ηταν μια χαρα. Δοκιμασα κια καινουργιο δισκο αλλα το προβλημα συνεχιστηκε. Αφαιρεσα μπαταρια, πληκτρολογιο και δοκιμασα να κανω φορματ με Usb πληκτρολογιο αλλα ματαια. Τέλος δοκιμασα να αλλάξω κι πάστες σην cpu και στη καρτα γραφικων. Το φορματ το δοκιμασα και με usb αλλα και με cd. Εχει κανεις καμια ιδεα τι άλλο μπορει να ειναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_vas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μεσα απο την bios εχεις βαλει να μπουταρει απο το cd στο οποιο εχεις μεσα? να ειναι δλδ μεσα απο το bios ως πρωτη συσκευη το dvd rom και μετα να κανεις εξοδο, save και επανακινηση. Μην επιλεγεις απο το quick boot αλλα μεσα απο το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 μπες στο bios και επανφερε το σε εργοστασιακες ρυθμισεις μετα βαλτο να μπουταρει απο το σιντι με f12 ή f11μολις κανει εγατασταση θα κανει επνελκινηση και θα διαβασει το δισκο χωρις να ανκατευτεις εσυ και θα ολοκληρωσεις την εγατασταση....αλλιως βαλτο απο το bios na εκκινηση απο το σιντι και δεyτερο βαλε το dισκο και δες αν θα προχωρησει σωστα και δεν θα διαβαζει απο το σιντι σε καθε επανεκιννηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bppfgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια, το λαπτοπ ειναι δικό μου και εχουμε δοκιμάσει πολλά και διάφορα. Κατ΄ αρχας να σας πω οτι καταφέρα με να κανει εγκατασταση των windows, αλλα μετά ξανα τα ίδια. υπάρχουν φορες που με βαζει μέσα στα windows και κάνω εγω restart για να δω αν εφτιαξε και αλλες που μπορει να κάνω login και με το που βγει το desktop να με πεταξει... αρχιζω και επανέρχομαι στην αρχική πρόβλεψη του φίλου santami για προβλημα στην μητρική αν και μου φαινεται κουλό να εχει διαφορετικες αντιδράσεις ανάλογα με την ώρα. Ευχαριστώ. Αν εχει κανείς καμιά τετοια εμπειρία ας ριξει καμια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Τι σχέση έχει το boot order ρε παιδιά? Δώσε μας τις θερμοκρασίες του. Αν καταφέρεις να το δουλέψεις χωρίς να σβήσει βάλε το hwmonitor και δώσε μας screenshot. Αν οι θερμοκρασίες σου είναι νορμάλ τότε λογικά είναι η μητρική το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bppfgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Τι σχέση έχει το boot order ρε παιδιά? <br> Δώσε μας τις θερμοκρασίες του. Αν καταφέρεις να το δουλέψεις χωρίς να σβήσει βάλε το hwmonitor και δώσε μας screenshot. Αν οι θερμοκρασίες σου είναι νορμάλ τότε λογικά είναι η μητρική το πρόβλημα. Ok. Όταν καταφερω να το ανοιξω θα ανεβασω το log report. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bppfgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, κατάφερα να μπω σε safe mode win 8.1. Το hwmonitor μου εμφανιζει μονο τον σκληρο και τα usb flash drives, να το κανω να μου δωσει θερμοκρασιες και ρευματα... Ομως μπήκα στο Event Log των Windows και μου έδωσε critical Event ID 41 που ειναι μάλλον ή Kernel ή Power. Αναφέροντας ,σε ελέυθερη μετάφραση: Το συστημα επανεκκινήθηκε χωρις να κλείσει σωστα. Αυτο μπορεί να οφείλεται στο οτι το συστημα σταματησε να ανταποκρίνεται, κρασαρε ή ξαφνικα δεν ειχε ρευμα. Με ποιο προγραμμα θα δω το ρευμα στη μητρικη σε safe mode? και με τι να το συγκρίνω? Από το system properties, startup and recovery αποεπέλεξα την αυτόματη επανεκκίνηση σε system failure. Πρέπει να φύγω για δουλειά οπότε αύριο πάλι. Δεν κλείνω pc γιατι δεν ξέρω αν θα του την ξαναδωσει, άρα και το προηγούμενο βήμα ειναι λιγο μετέωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα