QuantumWanderer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και λίγο διάστημα έχω πάρει την Samsung 48H6200 και πήρα και την κάμερα της Samsung την 4000 που είναι συμβατό μοντέλο για αυτές τις τηλεοράσεις, μιας και μιλάμε συχνά με συγγενείς στο εξωτερικό. (περιττό να πω ότι είναι άλλη εμπειρία να μιλάς σε τόσο μεγάλη οθόνη και αραχτός στον καναπέ) Έχω μόνο ένα θέμα στις ρυθμίσεις του βίντεο στο Skype. Παρόλο που έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη εστίαση στις ρυθμίσεις βίντεο της εφαρμογής, κάθε φορά που μιλάμε αρχίζει την αυτόματη εστίαση στα πρόσωπα που κάθονται και ξαναγυρίζει πάλι πίσω κατά περιόδους και έτσι αυτό το μπρος πίσω γίνεται κουραστικό για τον απέναντι. Η τηλεόραση είναι ενημερωμένη στο τελευταίο firmware. To δημοσιεύω εδώ γιατί πιστεύω ότι εμφανίζεται το πρόβλημα μόνο σε Skype για τηλεοράσεις. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι σχετικό και γνωρίζει πώς λύνεται; Ευχαριστώ.
QuantumWanderer Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω βρει ακόμα λύση, αν τυχόν εμφανίζεται το πρόβλημα και σε άλλον.
QuantumWanderer Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το έχει παρατηρήσει κανείς; Το πρόβλημα συνεχίζει ...
fysikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 The mechanism for turning this off, is whilst you are on a call. Using the buttons which appear at the bottom of the screen whilst you are on a call, select the button that looks like a camera, and you should see an option allowing you to turn auto zoom/pan on/off. Once you have turned it off, the setting should be remembered each time you make a call. If that doesn't work, please let me know and I'll contact Samsung. http://community.skype.com/t5/Skype-on-your-TV/Samsung-built-in-camera-constantly-zooming-and-panning/m-p/3812282
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα