Προς το περιεχόμενο

Επιλογή και τοποθέτηση Λεντοταινίας

estel92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να μου προτήνετε λέντοταινιες που να εχουν την δυνατότητα να αλλάζουν χρώμα και να μου εξηγησετε και πως τοποθετήται σε έναν υπολογιστή. Δεν με νοιάζει το site και από e bay ναι είναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ξερω εδω στο μαρκοπουλο 13 ευρω 1 μετρι μαζι με τον κοντρολερ.Χρειαζεσαι καλαι και ενα 3pin καλωδιο συνδεσε το κοκκινο στο + και το μαυρο στο -

Φίλε μου καλησπέρα.. Επειδή ψάχνω για το ίδιο πράγμα..θα πάρεις Link.png Site: αυτό σε ότι μέγεθος θέλεις και το κοβεις και απλά να έχεις ένα κενό molex στο pc για να δωσεις ρευμα..

<p>Φίλε μου καλησπέρα.. Επειδή ψάχνω για το ίδιο πράγμα..θα πάρεις αυτό σε ότι μέγεθος θέλεις και το κοβεις και απλά να έχεις ένα κενό molex στο pc για να δωσεις ρευμα..<a href=""></a></p>

Να σε ρωτήσω εσυ λες καλύτερα 60led /m η είναι υπερβολή; Και κάτι σχετικά με την παρραγγελεία πατάω την επιλογή 24κ ir remote ? Ευχαριατω κι όλας

Εγω ξερω εδω στο μαρκοπουλο 13 ευρω 1 μετρι μαζι με τον κοντρολερ.Χρειαζεσαι καλαι και ενα 3pin καλωδιο συνδεσε το κοκκινο στο + και το μαυρο στο -

Ευχαριστω!

Να σε ρωτήσω εσυ λες καλύτερα 60led /m η είναι υπερβολή; Και κάτι σχετικά με την παρραγγελεία πατάω την επιλογή 24κ ir remote ? Ευχαριατω κι όλας

Ευχαριστω!

όχι δεν είναι.. Μια χαρά είναι.. Ε ναι... το 24k είναι με το μικρό τηλεχειριστήριο και το 44κ με το μεγαλο.. "Αχρηστες" είναι οι παραπάνω λειτουργίες του μεγάλου.. Αλλά επειδή δεν έχει μεγάλη διαφορά μπορείς να το πάρεις...

Ευχαριστω!

όχι δεν είναι.. Μια χαρά είναι.. Ε ναι... το 24k είναι με το μικρό τηλεχειριστήριο και το 44κ με το μεγαλο.. "Αχρηστες" είναι οι παραπάνω λειτουργίες του μεγάλου.. Αλλά επειδή δεν έχει μεγάλη διαφορά μπορείς να το πάρεις...

Ευχαριστώ πολύ. Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...