capthookb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Στο rtorrent.rc δηλώνεις τι tcp/udp port θελεις να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα: Νομίζω κάθε torrent client έχει αυτή τη δυνατότητα ... # Port range to use for listening. port_range = 33101-33199 .... # UDP port to use for DHT. # dht_port = 44000 ... https://gist.github.com/bryanjswift/1525912 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Στο rtorrent.rc δηλώνεις τι tcp/udp port θελεις να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα: Νομίζω κάθε torrent client έχει αυτή τη δυνατότητα ... # Port range to use for listening. port_range = 33101-33199 .... # UDP port to use for DHT. # dht_port = 44000 ... https://gist.github.com/bryanjswift/1525912 Το port_range είναι για tcp (1 πόρτα για ανταλλαγη δεδομένων-των αρχείων δηλαδη), το dht είναι για udp(άλλη μια πόρτα για dht communication- να βρείς κ άλλους peers ) αυτα ναι παραμένουν σταθερα αλλά το rtorrent θελει άλλες 5 udp ports πέρα απο αυτές για να επικοινωνήσει με τους trackers. Άρχικη επικοινωνία-ανακάλυψη των trackers. Ε αυτες θελω να μην αλλάζουν κάθε φορά. *Εκτος κ αν στο port_range συμπεριλαμβανει και τις udp ports, θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μπορεις να βαλεις deluge ή transmission ή qbittorrent χωρις το gui τους και να τα ελεγχεις μονο απο το αντιστοιχο web interface. Τα πακετα που θες ειναι αντιστοιχα deluged + deluge-web, transmission-daemon και qbittorrent-nox. Σαν χρηστης transmission, το μονο που μπορω να ποσταρω ειναι το /etc/transmission-daemon/settings.json αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 deluge δε μου κάνει, rtorrent επίσης τα άλλα βαριέμαι θα μείνω με ktorrent και Χ, δουλευει με standard ports, thread solved. Eυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Για την ιστορία εγώ έχω κλειστό το upnp στο nat του modem/router μου και δεν έχω κανένα θέμα με συνδέσεις σε trackers με το rtorrent. Και απ'όσο έψαξα στο ίντερνετ λένε πως το rtorrent δεν υποστηρίζει upnp οπότε δε μπορεί να προωθεί πόρτες κατά το δοκούν. Και το netstat -tulpn αναφέρει τις πόρτες που έχω ορίσει για tcp-κίνηση, udp-dht καθως και το port που χρησιμοποιώ για το gui-rutorrent. (παίζει να μην εχω καταλάβει και τι ακριβώς εννοείς με τις πόρτες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μπες στο github του rtorrent έχω ανοίξει ιssue .Αυτός σου επιτρέπει να συνδεθεις σε στανταρ tcp και μια standard udp(dht),όλες οι άλλες udp επιλέγονται randomly κάθε φορά. Αυτο του λέω αν μπορει να βάλει μια directiva και για τις udp που γίνεται η επικοινωνία με τους trackers. Tελος πάντων δεν έγινε κ τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα