Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφω το μνμ οπως το εστειλα σε εναν mod για να τον ρωτησω,αλλα δεν γνωριζε και το ξαναγραφω εδω μηπως καποιος ξερει να μου πει

""Θα ηθελα να κανω μιε ερωτηση..Πριν καποιο διαστημα,οταν ανοιγα εγω ενα καινουριο θεμα,ακομα και αν δεν ειχε απαντησει καποιος,οταν πηγαινα στην επιλογη πανω πανω που γραφει το name μου (με το βελακι που αναδυει ενα παραθυρο με ρυθμισεις κτλ) και μετα πατουσα στην επιλογη "Τα μηνυματα μου",τοτε εκει εβγαζε το θεμα το καινουριο που ανοιξα,και ενημερωνομουν απο εκει αν ειχα καποια απαντηση.Τωρα μολις ανοιξα ενα νεο θεμα,και οταν παταω στην επιλογη που ανεφερα,δεν μου βγαζει το θεμα μου,με αποτελεσμα να πρεπει να το ψαχνω στις αναλογες κατηγοριες.Το ιδιο συμβαινει και οταν απανταω σε ενα θεμα,δλδ πλεον δεν μου βγαζει τα θεματα που εχω ανοιξει ή εχω απαντησει στο "Τα Μηνυματα μου" ενω παλιοτερα το εκανε.Μπορεις να μου πεις καποια λυση ή πως λυνεται αυτο?

(Να σου πω,οτι καθε θεμα που ανοιγω,γινεται αυτοματα "ενεργη η συνδρομη θεματος") ""

• Moderators
Δημοσ.

Το ιδιο συμβαινει και οταν απανταω σε ενα θεμα,δλδ πλεον δεν μου βγαζει τα θεματα που εχω ανοιξει ή εχω απαντησει στο "Τα Μηνυματα μου" ενω παλιοτερα το εκανε.Μπορεις να μου πεις καποια λυση ή πως λυνεται αυτο?

Έχεις κάποιο screenshot από αυτό; Τι σου δείχνει εκεί;

(Να σου πω,οτι καθε θεμα που ανοιγω,γινεται αυτοματα "ενεργη η συνδρομη θεματος") ""

Δεν καταλαβαίνω τι λες εδώ. Θέλεις αυτόματη συνδρομή ή όχι;

Από την επιλογή με το nickname σου που λες πηγαίνεις -> Οι ρυθμίσεις μου -> Επιλογές Ειδοποιήσεων -> και στο παράθυρο δίπλα εκεί που γράφει "Θέματα & Μηνύματα", έχει ένα checkbox για "Αυτόματη συνδρομή σε θέματα που συμμετέχω". Αν δεν θέλεις αυτόματη συνδρομή ξετσεκάρεις το κουτί και πατάς "Αποθήκευση Αλλαγών" (scroll κάτω-κάτω).

Αν θέλεις την αυτόματη συνδρομή, φροντίζεις να είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι και ρυθμίζεις και τη "Συχνότητα Ειδοποιήσεων" από δίπλα (μια απο τις επιλογές εκτός του "Καμία") και πάλι πατάς στο κουμπί "Αποθήκευση Αλλαγών".

Δημοσ.

Έχεις κάποιο screenshot από αυτό; Τι σου δείχνει εκεί;

Δεν καταλαβαίνω τι λες εδώ. Θέλεις αυτόματη συνδρομή ή όχι;

Από την επιλογή με το nickname σου που λες πηγαίνεις -> Οι ρυθμίσεις μου -> Επιλογές Ειδοποιήσεων -> και στο παράθυρο δίπλα εκεί που γράφει "Θέματα & Μηνύματα", έχει ένα checkbox για "Αυτόματη συνδρομή σε θέματα που συμμετέχω". Αν δεν θέλεις αυτόματη συνδρομή ξετσεκάρεις το κουτί και πατάς "Αποθήκευση Αλλαγών" (scroll κάτω-κάτω).

Αν θέλεις την αυτόματη συνδρομή, φροντίζεις να είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι και ρυθμίζεις και τη "Συχνότητα Ειδοποιήσεων" από δίπλα (μια απο τις επιλογές εκτός του "Καμία") και πάλι πατάς στο κουμπί "Αποθήκευση Αλλαγών".

Κοιτα,ανοιγω ενα θεμα πες ή ποσταρω σε ενα θεμα.. Πριν καποιο διαστημα,οταν τα εκανα αυτα και μετα πηγαινα στο nickname και μετα στην επιλογη "τα μηνυματα μου" μου εβγαζε ΜΟΝΟ τα θεματα στα οποια ειχα απαντησει (ειχα παρει μερος στις συζητησεις τους δλδ) ή τα θεματα που ειχα δημιουργησει εγω. Με αποτελεσμα,οταν υπαρχει καποια απαντηση (οχι μονο παραθεση σε μνμ μου αλλα γενικα καποιο νεο ποστ οποιουδηποτε χρηστη στα θεματα που εχω ποσταρει), να μπορω να τσεκαρω ΜΟΝΟ στα θεματα στα οποια εχω παρει μερος αν υπαρχει νεα δημοσιευση (γινοταν bold τα γραμματα).

Το τελευταιο διαστημα,ειτε ανοιξω καποιο θεμα,ειτε απαντησω σε καποιο,δεν μου το βγαζει εκει,με αποτελεσμα να πρεπει να παγαινω forum/μπλα μπλα/ κτλ κτλ (παραδειγμα) καθε φορα για να ψαχνω τα θεματα στα οποια εχω παρει μερος ή εχω δημιουργησω για να ελεγξω αν εχουν γινει νεες δημοσιευσεις

Να πω επισης,πως ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη "αυτοματη συνδρομη" για τα θεματα.Απλα δεν μου τα εμφανιζει στο nickname/Τα μηνυματα μου και δεν ξερω γιατι

Δημοσ.

Το έχω αναφέρει κι εγώ στα bugs. Συμβαίνει και σε μένα τις τελευταίες μέρες. Κάποια θέματα τα δείχνει κανονικά (σπάνια), κάποια τα δείχνει και μετά εξαφανίζονται, κάποια καθόλου. Πλέον φαίνονται σχεδόν μόνο αυτά στα οποία είχα απαντήσει πριν αρχίσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα.. Τα παλια μου θεματα που ειναι αρκετος καιρος που παιρνω μερος στις συζητησεις,μου τα βγαζει κανονικα..

Δημοσ.

Η λειτουργία "Τα μηνύματα μου/Το περιεχόμενο μου" δεν είναι η κατάλληλη για να παρακολουθεί κανείς αν υπάρχουν νέες απαντήσεις στα θέματα που συμμετέχει. Δε γίνεται σωστή φθίνουσα ταξινόμηση κατά ημερομηνία, αν έχω καταλάβει καλά.

Γι'αυτόν το σκοπό προσφέρεται το σύστημα ειδοποιήσεων καθώς και η σελίδα "Οι συνδρομές μου". Αν ρυθμίσετε σωστά τις ειδοποιήσεις και τις συνδρομές, θα έχετε σωστή και αξιόπιστη ενημέρωση.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα με βόλευε πάντως γιατί αυτά με τις νέες απαντήσεις εκτός από bold τα έβαζε και στην κορυφή της λίστας. Πριν σταματήσει να δουλεύει στα ξαφνικά. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει ταξινόμηση, δεν προσθέτει καν τα περισσότερα νέα θέματα.

Δημοσ.

Τα νεότερα πρέπει να τα προσθέτει τελικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Έχει να κάνει με το αραιό message indexing στη Β.Δ., αν δεν κάνω λάθος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτησω κι εγω για τις συνδρομες: μπαινω απ το κινητο και θελω να κανω συνδρομη σε ενα θεμα, γινεται στο mobile version;

πως; μονο αν απαντησω στο θεμα και εχω ρυθμισμενο να κανει συνδρομη σε καθε θεμα που απανταω;

υπαρχει αλλος τροπος ή πρεπει να απανταω μια μπουρδα για να μπαινει στις συνδρομες μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...