Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη για κινητο Android,που να μπορει να χρησιμοποιηθει ως διαμοιραστης internet οπως το connectify ας πουμε?

Δεν θελω ομως να μοιρασω το ιντερνετ απο το κινητο (δεδομενα κινητου) αλλα καποιο wifi δυκτιο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη για κινητο Android,που να μπορει να χρησιμοποιηθει ως διαμοιραστης internet οπως το connectify ας πουμε?

Δεν θελω ομως να μοιρασω το ιντερνετ απο το κινητο (δεδομενα κινητου) αλλα καποιο wifi δυκτιο.

Θέλεις δηλαδή το κινητό να γίνει repeater ή θέλεις repeater για το δίκτυο σου!?

Δημοσ.

Θέλεις δηλαδή το κινητό να γίνει repeater ή θέλεις repeater για το δίκτυο σου!?

Επειδη το router ειναι μακρια απο το λαπτοπ και δεν εχει καλο σημα,θα ηθελα να αφηνω το κινητο καπου στη "μεση" αποσταση,και να γινεται repeater οπως ακριβως κανει το connectify hotspot

Δημοσ.

Οχι δεν γίνετε γιατι δεν το υποστηρίζει το hardware των κινητών

τι παραπανω εχει,ενα wifi στικακι usb απο το wifi του κινητου? (δεν ξερω γιαυτο ρωταω)

Δημοσ.

Το xiaomi που έχω, μπορεί να το κάνει. Έχει δυνατότητα να γίνει φορητό hotspot. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μοιράσει το wifi που λες, δεν το έχω δοκιμάσειpost-64788-0-73615700-1415920892_thumb.png

Δημοσ.

Και το δικο μου μπορει να γινει,αλλα αυτο επιτρεπει μονο να διαμοιρασει ιντερνετ απο τα δεδομενα του κινητου σε wifi.. Οχι απο wifi σε wifi..

Δημοσ.

Δυο κεραίες wifi

Δεν νομιζω ολα τα στικακια να εχουν 2 κεραιες.. Και στα laptop γινεται με μονο μια την ενσωματωμενη

Δημοσ.

Το xiaomi που έχω, μπορεί να το κάνει. Έχει δυνατότητα να γίνει φορητό hotspot. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μοιράσει το wifi που λες, δεν το έχω δοκιμάσειattachicon.gifScreenshot_2014-11-14-01-19-04.png

H xiaomi ειναι 5 χρονια μπροστα απο τους αλλους

Δεν νομιζω ολα τα στικακια να εχουν 2 κεραιες.. Και στα laptop γινεται με μονο μια την ενσωματωμενη

...και σε καποια αλλα φορητά γιατι δεν γίνετε, εχεις αναρωτηθεί ποτε?

Δημοσ.

Το xiaomi που έχω, μπορεί να το κάνει. Έχει δυνατότητα να γίνει φορητό hotspot. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μοιράσει το wifi που λες, δεν το έχω δοκιμάσειattachicon.gifScreenshot_2014-11-14-01-19-04.png

H xiaomi ειναι 5 χρονια μπροστα απο τους αλλους

...και σε καποια αλλα φορητά γιατι δεν γίνετε, εχεις αναρωτηθεί ποτε?

Σε οτι φορητο υπολογιστή έχω χρησιμοποιησει και σε οτιδήποτε σταθερό, με στικακια των 7-8 ευρώ το εχω κάνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...