Tiger.7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα,γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη για κινητο Android,που να μπορει να χρησιμοποιηθει ως διαμοιραστης internet οπως το connectify ας πουμε? Δεν θελω ομως να μοιρασω το ιντερνετ απο το κινητο (δεδομενα κινητου) αλλα καποιο wifi δυκτιο. 1
maddoctor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα,γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογη για κινητο Android,που να μπορει να χρησιμοποιηθει ως διαμοιραστης internet οπως το connectify ας πουμε? Δεν θελω ομως να μοιρασω το ιντερνετ απο το κινητο (δεδομενα κινητου) αλλα καποιο wifi δυκτιο. Θέλεις δηλαδή το κινητό να γίνει repeater ή θέλεις repeater για το δίκτυο σου!?
Tiger.7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Θέλεις δηλαδή το κινητό να γίνει repeater ή θέλεις repeater για το δίκτυο σου!? Επειδη το router ειναι μακρια απο το λαπτοπ και δεν εχει καλο σημα,θα ηθελα να αφηνω το κινητο καπου στη "μεση" αποσταση,και να γινεται repeater οπως ακριβως κανει το connectify hotspot
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν γίνετε γιατι δεν το υποστηρίζει το hardware των κινητών
Tiger.7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν γίνετε γιατι δεν το υποστηρίζει το hardware των κινητών τι παραπανω εχει,ενα wifi στικακι usb απο το wifi του κινητου? (δεν ξερω γιαυτο ρωταω)
maddoctor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το xiaomi που έχω, μπορεί να το κάνει. Έχει δυνατότητα να γίνει φορητό hotspot. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μοιράσει το wifi που λες, δεν το έχω δοκιμάσει
Tiger.7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Και το δικο μου μπορει να γινει,αλλα αυτο επιτρεπει μονο να διαμοιρασει ιντερνετ απο τα δεδομενα του κινητου σε wifi.. Οχι απο wifi σε wifi..
maddoctor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Για δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=fq.router2
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 τι παραπανω εχει,ενα wifi στικακι usb απο το wifi του κινητου? (δεν ξερω γιαυτο ρωταω) Δυο κεραίες wifi
Tiger.7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δυο κεραίες wifi Δεν νομιζω ολα τα στικακια να εχουν 2 κεραιες.. Και στα laptop γινεται με μονο μια την ενσωματωμενη
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το xiaomi που έχω, μπορεί να το κάνει. Έχει δυνατότητα να γίνει φορητό hotspot. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μοιράσει το wifi που λες, δεν το έχω δοκιμάσειScreenshot_2014-11-14-01-19-04.png H xiaomi ειναι 5 χρονια μπροστα απο τους αλλους Δεν νομιζω ολα τα στικακια να εχουν 2 κεραιες.. Και στα laptop γινεται με μονο μια την ενσωματωμενη ...και σε καποια αλλα φορητά γιατι δεν γίνετε, εχεις αναρωτηθεί ποτε?
Tiger.7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το xiaomi που έχω, μπορεί να το κάνει. Έχει δυνατότητα να γίνει φορητό hotspot. Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να μοιράσει το wifi που λες, δεν το έχω δοκιμάσειScreenshot_2014-11-14-01-19-04.png H xiaomi ειναι 5 χρονια μπροστα απο τους αλλουςΔεν νομιζω ολα τα στικακια να εχουν 2 κεραιες.. Και στα laptop γινεται με μονο μια την ενσωματωμενη ...και σε καποια αλλα φορητά γιατι δεν γίνετε, εχεις αναρωτηθεί ποτε? Σε οτι φορητο υπολογιστή έχω χρησιμοποιησει και σε οτιδήποτε σταθερό, με στικακια των 7-8 ευρώ το εχω κάνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα