Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια! Σημερα εμφανιστηκε ενα προβλημα στον υπολογιστη μου. Καθως επαιζα games ξαφνικα τα στοιχεια της οθονης μου μετακηνηθηκαν καμποσα πιξελ δεξια και τα υπολοιπα μεταφερθηκαν αριστερα, ετσι εγω οταν πηγαινα το ποντικι τερμα δεξια στην οθονη μου εμφανιζονταν αριστερα. εκανα κανονικα επανεκκινηση ξανανοιξα το game και παλι τα ιδια. Αλλαξα την αναληση και η οθονη μου εγινε γκρι και τα ηχεια εβγαζαν ενα περιεργο βουιτο. Του εκανα reset παλι τα ιδια. Ανοιξα το skype και και ξαφνικα μου βγαλε BSOD. Τσεκαρα στην διαχειρηση συσκευων για σφαλματα και ολα ηταν κομπλε. Ετρεξα το Hard Disk Sentiel για τυχον σφαλματα και δεν υπαρχει κανενα.. κοιταξα επισης και για τυχον υπερθερμανσεις και παλι κομπλε. Ουτε η καρτα γραφικων μου ηταν ζεστη. Τι αλλο μπορω να τσεκαρω οστε να βρω τι φταιει τουλαχιστον απο αποψη hardware?? Eυχαριστω πολυ παιδια !!!

post-234774-0-77785300-1415896830_thumb.jpg

επισης οταν κανω print screen στην επικοληση την εικονα την βγαζει κανονικα και οχι μετακεινουμενη

Επεξ/σία από LOVExVOTKA
Δημοσ.

Τρέξε ένα memtest..επιπλέον αν έχεις onboard κάρτα γραφικών, δοκίμασε να παίξεις με αυτήν να δεις αν υπάρχει το πρόβλημα ακόμα

εβγαλα την καρτα οπως ειπεσ και επαιξα με την onboard και δεν ξαναεμφανιστηκε το προβλημα αρα τωρα το θεμα ειναι η καρτα γραφικων ετσι ?

Δημοσ.

ναι μάλλον

απο την καρτα γραφικων τι μπορει να φταιει ? για να μην μπαινω σε εξωδα για καινουργια υπαρχει περιπτωση να εχει βγει κανα update για τον driver της και να μην μου το εχει κανει αυτοματα ?

Δημοσ.

Αν έχει χαλάσει σε επίπεδο hardware το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την ψήσεις..(πάτα reflow στο google)

Δοκίμασε την και αλλού..το ότι υπάρχει πρόβλημα με τον driver πως το κατάλαβες; Έκανες κάποιο update;

Δημοσ.

Αν έχει χαλάσει σε επίπεδο hardware το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την ψήσεις..(πάτα reflow στο google)

Δοκίμασε την και αλλού..το ότι υπάρχει πρόβλημα με τον driver πως το κατάλαβες; Έκανες κάποιο update;

οχι απλα οταν την ειχα πρωτοπαρει εκανε συχνα updates ενω τωρα τελεφταια σταματησε και σκεφτηκα μηπως πλεον γινετε χειροκινητα και οχι αυτοματα... με το reflοw τι θα καταφερω ?

Δημοσ.

lol Πως έκανες reflow; Πως έκανες reflow με πιστολάκι μαλλιών; Το πιστολάκι ούτε τους 100 βαθμούς δεν πρέπει να φτάνει..δεν γίνεται reflow τόσο χαμηλά ούτε για πλάκα.. Ποιο πιθανό είναι να χάλασες τίποτα...(που δε χαλάει με 100 βαθμούς τίποτα επίσης..)

Δημοσ.

lol Πως έκανες reflow; Πως έκανες reflow με πιστολάκι μαλλιών; Το πιστολάκι ούτε τους 100 βαθμούς δεν πρέπει να φτάνει..δεν γίνεται reflow τόσο χαμηλά ούτε για πλάκα.. Ποιο πιθανό είναι να χάλασες τίποτα...(που δε χαλάει με 100 βαθμούς τίποτα επίσης..)

για reflow μεχρι ποσους βαθμους πρεπει να φτανει ? Στον φουρνο να γινετε λες ?

για το συστημα της υπογραφης μου τι καρτα προτεινεις να παρω μεχρι τα 200 ευρω? η χρηση ειναι το gaming

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...