dtzankatian Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Θα ήθελα να ξερω εαν μπορέσω να κανω αναβαθμιση στην εκδοση kitkat 4.4.2 ή οποιο ειναι πιο τελευταιο που εχει βγαλει η Samsung ?Το κινητο μου ειναι το Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 και ειναι ευρωπαικο μοντελο αυτην την στιγμη τρεχει το λειτουργικο 4,2,2 Jelly Bean
thomasG4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις, μετά "Σχετικά με το τηλέφωνο", ενημερώσεις και έλεγχος για ενημερώσεις.
dtzankatian Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν λεει οτι ειναι ειδη ενημερωμενω εγω εννοοω οπως κανουν το flash firmware κατεβαζουν ενα προγραμμα και το περνανε ετσι
Iris_89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εφόσον θα βγει και επίσημα για την συσκευή σου, γιατί θες να το πειράξεις?
thomasG4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν λεει οτι ειναι ειδη ενημερωμενω εγω εννοοω οπως κανουν το flash firmware κατεβαζουν ενα προγραμμα και το περνανε ετσι Κατέβασε το Kies απο τη Samsung και πέρασε την επίσημη kitkat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα