petros_samurai Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια,οπως λεει και ο τιτλος ζω σε μια γκαρσονιερα στην Ν.Φιλαδελφεια.Δουλευω μεσω ιντερνετ και εδω και εναν χρονο χρησιμοποιω ενα στικακι 24γκιγκα απο την wind αλλα δεν ειμαι ευτυχισμενος αφενως απο την ταχυτητα μιας και δεν πιανω ποτε πανω απο 500kb και εφαιτερου απο τον ογκο ο οποιος ειναι πολυ μικρος και παντα στο τελος του μηνα κανω "οικονομιες" ωστε να μου φτασει.Σκεφτομαι να διακοψω το τρεχον προγραμμα και να αλλαξω εταιρια τι μου προτεινετε να κανω?Ευχαριστω!
mitsus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Αν πληρώνεις πάνω από 18-20ευρώ/μηνα βάλε adsl(τουλάχιστον για το θέμα ογκοχρέωσης)
gbras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δες τις τιμες στις εταιριες και επελεξε την φθηνοτερη. Εγω εχω hol και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Τηλεφωνο θα εχεις ετσι και αλλιως αλλα δεν εχει σημασια. ΟΙ τιμες ξεκινανε απο 15 ευρω..
prekod Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Η forthent έχει το πιο φθηνό με 15 ευρώ με προπληρωμή και η δέσμευση είναι για 12 μήνες
Backpacker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Οι εταιρείες όλες έχουν 15-18 ευρώ την adsl και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και από ταχύτητες και δεν θα σε νοιάζει πόσο κάνεις χρήση. Το mobile συμφέρει μόνο αν είσαι σε κίνηση συνέχεια αλλιώς δεν συμφέρει καθόλου οικονομικα.
petros_samurai Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τια απαντησεις παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα