Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ ακριβώς το κατάφερε αυτό; Πέρα από το ότι έχει τη χειρότερη δυνατή υποστήριξη που έχει υπάρξει, δε θυμάμαι γενικά να έχει ανταγωνιστικούς επεξεργαστές. Μόνο στα γραφικά είναι αξιόλογη, αλλά τα παιχνίδια στο android είναι έτσι κι αλλιώς αδιάφορα και δεν υπάρχει και κάτι πραγματικά βαρύ για όλες τις δυνατές διακριτές έτσι κι αλλιώς

To έχω ξανασυζητήσει με άλλο μέλος εδώ μέσα, σχετικά με τους Tegra. Ασχέτως αν υπάρχουν ή όχι βαριά παιχνίδια, αν βάλεις δίπλα-δίπλα τις Tegra εκδόσεις (THD) και τις απλές, των ίδιων παιχνιδιών, θα δεις περισσότερα και καλύτερα effects, περισσότερα frames/sec, και πιο ομαλό gameplay γενικότερα. Το έχω κάνει αυτό το πείραμα ουκ ολίγες φορές, και πάντα η THD έκδοση του παιχνιδιού είναι από λίγο ως πολύ καλύτερη από την "απλή". Αυτό εμένα μου δείχνει είτε τρελό optimization (αλλά και πάλι π.χ. τα περισσότερα fps πως τα βγάζουν ?), είτε απλά καλύτερες επιδόσεις του Tegra. Και μάλλον ισχύει το δεύτερο :)

Δημοσ.

στα γραφικά και τα games γενικά δε διαφωνώ ότι είναι καλοί οι tegra το ανέφερα και πριν ότι είναι παραπάνω από καλοί και το έχω διαπιστώσει και ο ίδιος, για την υπόλοιπη γενικότερη χρήση android ήταν για τα μπάζα οτιδήποτε έχω δοκιμάσει από την nvidia και η μη υποστήριξή της με έχει εκνευρίσει ακόμα χειρότερα

στο κάτω κάτω εμένα δε με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια στο android, παίζω κανονικά παιχνίδια στο pc αν θελω να παίξω, με ενδιαφέρει η υπόλοιπη χρήση που θέλω να κάνω σε μια φορητή συσκευή

τεσπα, δε ξέρω αν κάποιοι είναι ευχαριστημένοι για μένα τα πράγματα είναι απλά

μακριά από nvidia και σαν safe λύση αγοράζω μόνο συσκευές με qualcomm που δε με έχουν απογοητεύσει ποτέ και είναι allaround αξιόπιστοι και ικανοί 

Δημοσ.

Μα καλά, review του shield που είναι για παιχνίδια χωρίς να δείχνει παιχνίδια?

Αυτό σκευτόμουν και εγώ. Αντι να σκρολάρεις διαρκώς δεξιά αριστερά, άνοιξε κανα 3D ή κανένα benchmark.

Δημοσ.

Ασε τα λεφτά, ρε παιδιιά πεστε μου, τι παιχνίδι να ευχαριστιθώ στις 8΄΄.Πρέπει να είσαι πολύ παιδί για να τυραννιέσαι στις 8΄΄.

Πες τα!

Εγώ πάντα κουβαλάω μια 50αρα 3D στην τσέπη για να παίζω παντού όπως αξίζει! 

• Like 1
Δημοσ.

ωραία λύση θα ήταν κινητά με προτζέκτορα για να παίζεις σε άσχετους τοίχους :P , αλλά ναυάγισε και αυτή η ιδέα 

• Like 1
Δημοσ.

:unsure:

στις 7 μια χαρα παιζω σε πληροφορώ

παράδεισος των emulator το archos gamepad

Εχω το Archos Gamepad 2 και για 120e(απο 180e) που το πηρα πιστευω οτι τα αξιζει για τα specs του.

Κανει τα παντα,μεχρι και χειριστηριο του Xbox 360 συνδεσα και παιζει.

• Like 1
Δημοσ.

ωραία λύση θα ήταν κινητά με προτζέκτορα για να παίζεις σε άσχετους τοίχους :P , αλλά ναυάγισε και αυτή η ιδέα 

Και παίζοντας μπορεί να άντεχε και 20 λεπτά η μπαταρία! :P 

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...