Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους!

Οπως ξερετε τα χριστουγεννα ειναι κοντα!

Δεν ξερω εαν εχετε δει ενα post που ειχα κανει παλια,σχετικα με την δημιουργεια ενος παιχνιδιου περιπου ενα χρονο πριν..

Τελος παντων για οσους δεν ξερουν ειχα κανει αρκετες προσπαθειες αρκετο καιρο τωρα για την δημιουργεια ενος ολοκληρωμενης πλοκης παιχνιδιου για το pc,αλλα δυστηχως τα ατομα που επαιρναν μερος ειτε εφευγαν χωρις λογο,ειτε δεν ειχαν τις καταλληλες ικανοτητες για να φτασουμε οσο μακρια οσο το προγραμματιζα...Ειχα βαλει πολυ προσπαθεια,κοπο και δουλεια αλλα απ'οτι φενεται δεν γινεται,δεν υπολογισα σωστα,και ζηταω συγγνωμη και απο ολα τα μελη που δεν τα καταφερα!

Ωστοσο καποιες εταιριες,με στηριξαν ολον τον χρονο και ειχαν την καλη βουληση να επιβραβευσουν την προσπαθεια μου με βαση την ηλικια μου με καποια δωρεαν licenses για καποια softwares τα οποια θα μου ηταν αδυνατο να αγορασω λογο των τιμων τους και την σημερινη κατασταση στην Ελλαδα!

Οποτε καθισα και σκεφτηκα πως θα μπορουσε η ολη προσπαθεια να μην σβησει,αλλα αντιθετα να πραγματοποιηθει ! Και κατεληξα οτι θα μπορουσα αυτη τη φορα να συνεργαστω με συμπατριωτες Ελληνες,για την δημιουργεια ενος μικρου παιχνιδιου με θεμα τα χριστουγεννα για τις κινητες συσκευες που θα δωθει δωρεαν σε ολους τους χρηστες του Insomnia!

-Η ομαδα κατεχει την Unity Pro επαγγελματικη εκδοση!

Συνοπτικα χρειαζομαι οπωσδήποτε τουλαχιστον 2 προγραμματιστες με γνωσεις σε C# εξοικιωμενους σε Unity 3d μηχανη γραφικων,το επιπεδο γνωσης δεν χρειαζεται να ειναι εξαιρετικο αλλα θα πρεπει να ειναι σε ενα σχετικα καλο επιπεδο!

Πρεπει να εχει τελειωσει μεχρι 20 Δεκεμβρη το πολυ!

Θα προκειται για ενα απλο αλλα ωραιο ατμοσφαιρικο παιχνιδι!

-Διαφορες ερωτησεις οπως εαν θα πουληθει,η απαντηση ειναι οχι σε χρηστες του insomnia θα δωθει δωρεαν μπορω να πω.

-Θα μπορειται να δουλευετε οποτε εχετε χρονο,εφοσον δεν ειναι πληρωμενη δουλεια επειδη καταλαβαινω οτι στη συγκεκριμενη περιοδο δεν ειναι ευκολο(Και εγω εχω και το λυκειο οποτε...)

Μια κληση στο Skype τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα θα ηταν καλο να κανουμε...

Και περιπου τουλαχιστον καθε 2 μερες επικοινωνια(εγω προσωπικα μπορω καθημερινα να ειμαι στο chat για ενα χρονικο διαστημα).

Ισως εαν δουλεψει θα μπορουσαμε να το γυρισουμε σε ποιο επαγγελματικο επιπεδο σαν ομαδα και να φτιαχνουμε καθε τελος του χρονου ενα mobile θεματικο game και ενα κανονικο...για το community εδω!

(Ας μεινουμε συγκεντρωμενοι ωστοσο εδω τωρα).

3D Artist ειμαι με εμπειρια 4 χρονων περιπου...

Εδω ειναι το portfolio μου : http://cod4xd.weebly.com/gallery.html

Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει,θα τον παρακαλουσα να με κανει add στο skype : nikos6671

Ευχαριστω παρα πολυ!

Επεξ/σία από Nikos667
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα test που εκανα :P πολυ WIP ακομα αλλα...it's coming along...

Screenshot_2014_11_16_15_53_25.png

Unity_imge.png

Επεξ/σία από Nikos667
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...