Flavio9 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση της εταιρίας σε mid-term σειρά τηλεφώνου, με βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας απλός χρήστης ένος smartphone. Όπως είπανε και μερικοί πιο πριν, η τιμή των 140€ (περίπου) είναι άκρως δελεαστική. Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί που συμμετάσουμε σε αυτό το φόρουμ είμαστε γνώστες (άλλοι πολύ και άλλοι λιγότερο) της τεχνολογίας και έχουμε απαιτήσεις από κάτι καινούργιο που έρχεται, αλλά πιστέψτε με υπάρχουν και αυτοί (που δεν είναι τόσο γνώστες) που θα προτιμήσουν ένα brand name με κύρος όπως αυτό της panasonic, παρά κάποιο άλλο κινέζικο με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, αγόρασα έναν κινέζικο κλώνο για την μητέρα μου στα ίδια χρήματα με το παραπάνω. Δε λέω μια χαρα κινητάκι είναι κ κείνο με μεγάλη οθόνη για να μπαίνει να βλέπει καμια συνταγή στο net και κανενα youtube, αλλά θα προτιμούσα ας πούμε να της είχα πάρει ένα panasonic.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Πες οτι το παιρνεις.Με αναβαθμισεις τι γινεται ομως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα