voltmod Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η Panasonic ανακοίνωσε ένα νέο selfie-smartphone το οποίο έχει την ονομασία Eluga S και το κόστος του είναι περίπου $182. Η Ιαπωνική εταιρεία έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στην Ινδία, στην αγορά της οποίας έχει ήδη κυκλοφορήσει και τα Eluga U και Eluga A.Όπως αναφέραμε, πρόκειται για ένα selfie-oriented smartphone με κάμερα στην πρόσοψη που διαθέτει αισθητήρα 5.0 Megapixels. Η κάμερα χάρη σε μία "χειρονομία" που ονομάζεται Blink Play, ενεργοποιεί μία αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων πριν τη λήψη της selfie φωτογραφίας. Το χαρακτηριστικό Blink Play ενεργοποιείται μόλις ο χρήστης ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Το Eluga S ενσωματώνει οθόνη τύπου LCD IPS 5 ιντσών ανάλυσης 720p και ενσωματώνει οκταπύρηνο SoC της MediaTek με συχνότητα λειτουργίας 1.4GHz, το οποίο συνδυάζεται με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω microSD έως και κατά 32GB. Στο πίσω μέρος, το Eluga S διαθέτει κάμερα 8.0 Megapixels με δυνατότητα λήψης video ανάλυσης 1080p. Διαθέτει μπαταρία 2100mAh ενώ υποστηρίζει 3G, WiFi και Bluetooth και διαθέτει δύο υποδοχές για SIM. Το Eluga S υποστηρίζει Android 4.4.2 KitKat και όπως είπαμε κοστίζει $182. Site: GSMDome
actionmarata Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Με τέτοια χαρακτηριστικά το 2014 γιατί ασχολείται η εταιρεία με κινητά ?
villa.romas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 δηλαδή εγώ που ανοιγοκλείνω συνέχεια τα μάτια στα flash θα βγάζει συνέχεια φωτογραφίες; 2
Manos Petrucci Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Με τέτοια χαρακτηριστικά το 2014 γιατί ασχολείται η εταιρεία με κινητά ? Τι σε κάνει να νομίζεις ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι αναγκαία; 5
makridis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ω θεέ μου...Συγνώμη κυρία Pana-sonic (the hedgehog) αλλά σε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάρει κάποιος Moto G που είναι έτη φωτός καλύτερο; Anyway... 1
nhzt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ω θεέ μου...Συγνώμη κυρία Pana-sonic (the hedgehog) αλλά σε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάρει κάποιος Moto G που είναι έτη φωτός καλύτερο; Anyway... και γιατί να παρει Moto G και να μην παρει windows phone . Τώρα την κολοκυθιά θα παίζουμε , οι άνθρωποι πουλάνε μόνο το Blink Play και το όνομά τους. Πάντως χαίρομαι όταν βλέπω κινητά κατω απο 200$ . 5
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ω θεέ μου...Συγνώμη κυρία Pana-sonic (the hedgehog) αλλά σε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάρει κάποιος Moto G που είναι έτη φωτός καλύτερο; Anyway... Μπορεις να μου πεις και μενα τα ετη φωτος που ειναι μπροστα το Moto G?? Μηπως εχει 2gb ram?? Μηπως εχει 16gb αποθ.χωρο??? Μηπως εχει Full HD αναλυση οθονης?? Μηπως εχει μεγαλυτερη οθονη??? Αν δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω το ετη φωτος απο που βγαινει??? Στα χρηματα αυτα ειμαι και εγω οπαδος των WP,αλλα ενταξυ ειπαμε μην γραφουμε και οτι να ναι. 10
Othal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ω θεέ μου...Συγνώμη κυρία Pana-sonic (the hedgehog) αλλά σε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάρει κάποιος Moto G που είναι έτη φωτός καλύτερο; Anyway... Καλυτερό?...Ποθεν αδερφε?
pth76 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Γιαπωνεζοι βρυκολακες με καλωδια στο αιμα...οπως λεει και ο τζιμης μονο που εδω η panasonic ακολουθει αλλες πολυ μικροτερες εταιριες της κινας που εχουν πιασει το νοημα. Στα 180$ βρισκεις πλεον premium κινεζοκινητο. Βεβαια η Ινδια ειναι τεραστια αγορα με αλλα γουστα.
Black Demis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ω θεέ μου...Συγνώμη κυρία Pana-sonic (the hedgehog) αλλά σε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάρει κάποιος Moto G που είναι έτη φωτός καλύτερο; Anyway... 180 δολλαρια = 140 ευρω σε αυτά τα λεφτά το μόνο που παίρνεις είναι μεταχειρισμένο moto g......... το οποιο σε τι είναι καλύτερο είπαμε?
21century Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ο σχεδιασμός παραπέμπει λίγο σε samsung..
kots21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι αν η Panasonic ηθελε να ασχολειθει σοβαρα με τα κινητα θα εβγαζε ματια. 1
prekod Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 180 δολλαρια = 140 ευρω σε αυτά τα λεφτά το μόνο που παίρνεις είναι μεταχειρισμένο moto g......... το οποιο σε τι είναι καλύτερο είπαμε? Δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα