Physiciant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει 10-15 fps δε τα λες και λίγα αλλά εξαρτάται από τα παιχνίδια που παίζεις
InvadersMustDie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 θα παιξω και civ θα παιξω και bf4 .. απ'ολα η φαση πχ εδω αν δειτε http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/msi-r9-280-gaming-3g_7.html#sect3 1920χ1080 στο BF4 AF 16x , AA off βγαζει 75 frames και με AA on x4 βγαζει 53 frames , αριθμο ικανοποιητικο μπορω να πω, σε σχεση παντα με την τιμη της.. ειναι 100 ευρω διαφορα που αν δε τα δωσω μενω μεσα στο αρχικο μου budget ! επισης θα μπορει να γινει και OC με τα τοολς που εχει οποτε θα μπορω και να ανεβω μερικα Frames εαν χρειαστει..
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αν το δεις ως value for money η 280 είναι πιο κατάλληλη επιλογή. Σε τελική ανάλυση, μετά από 3-4 χρόνια δίνεις 200 και παίρνεις μια νέα κάρτα καλύτερη και από την 290. Αν πάλι κυνηγάς ultra high quality γραφικά, πρέπει να αγοράζεις οποιαδήποτε νέα κάρτα κυκλοφορεί στην αγορά. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του i5 4460, ο οποίος βέβαια είναι κλειδωμένος αλλά δεν υστερεί σε επιδόσεις σε σχέση με τον 4690K χωρίς το overclocking. Γλιτώνεις από εκεί 70 ευρώ και παίρνεις την 290. 2
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ποτε ειπαμε θα παρεις το Pc??Γιατι βλεπω οτι το post ειναι σχεδον 3 εβδομαδων και ακομα τιποτα..
STORM1978 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ποτε ειπαμε θα παρεις το Pc??Γιατι βλεπω οτι το post ειναι σχεδον 3 εβδομαδων και ακομα τιποτα.. τα έχει πάρει όλα και του έμεινε η κάρτα fulgore. Μάλλον παέι για 280 τελικά αν και η 290 θα του κρατήσει πολύ παραπάνω όπως είπαμε. 1
InvadersMustDie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν το δεις ως value for money η 280 είναι πιο κατάλληλη επιλογή. Σε τελική ανάλυση, μετά από 3-4 χρόνια δίνεις 200 και παίρνεις μια νέα κάρτα καλύτερη και από την 290. Αν πάλι κυνηγάς ultra high quality γραφικά, πρέπει να αγοράζεις οποιαδήποτε νέα κάρτα κυκλοφορεί στην αγορά. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του i5 4460, ο οποίος βέβαια είναι κλειδωμένος αλλά δεν υστερεί σε επιδόσεις σε σχέση με τον 4690K χωρίς το overclocking. Γλιτώνεις από εκεί 70 ευρώ και παίρνεις την 290. ναι βασικα ετσι το βλεπω.. ως Value for money , γιαυτο και με βλεπω να καταληγω στην r9 280 (205 euro) , Μιας και θελω να μεινω μεσα στο αρχικο budget .. αν ηταν στο χερι μου θα επαιρνα την πιο βαρβατη καρτα αλλα επειδη εχω προσγειωθει τελευταια και τα λεφτα δε μας τα χαριζουν.. σκεφτομαι αυτη την καρτα σαν την καλυτερη λυση σε θεμα αποδοσης/τιμης .. εχω παρει ηδη τον επεξεργαστη.. τα έχει πάρει όλα και του έμεινε η κάρτα fulgore. Μάλλον παέι για 280 τελικά αν και η 290 θα του κρατήσει πολύ παραπάνω όπως είπαμε. ναι τα εχω παρει ολα και κατα 90% παω προς την R9 280.. θα μου κραταγε παραπανω η 290 ναι ισως... αλλα ειμαι ατομο που αμα ξεπερασει τον αρχικο ενθουσιασμο, σκεφτομαι πιο λογικα.. αφου καταφερα κρατηθηκα να μην παρω ηδη την 290 και αφου τσεκαρα Reviews Και Benchmarks, εβγαλα το συμπερασμα οτι με την 280 θα κανω παρα πολυ ικανοποιητικα αυτα που θελω! αμα εχει κανεις καμια παρατηρηση η να προτεινει κανενα μοντελο.. ας την πει ελευθερα! 1
InvadersMustDie Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον μολις παρελαβα και την καρτα γραφικων οποτε το συστημα διαμορφωθηκε ως εξης.. i54690k Samsung 120GB 840 Evo Western Digital WD 1TB 3.5 inch Internal Hard Drive - Caviar Blue Kingston HyperX FURY Red 8GB (2x4) 1866MHz DDR3 MSI z97 G45 gaming MSI R9 280 GAMING 3GB Συνολο 760 μεχρι την παρασκευη θα το εχω στησει ελπιζω.. ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα! ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν με την περιπτωση μου 1
InvadersMustDie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω φιλε..! βλεπω οτι θα χρειαστω και παστα για τον επεξεργαστη μιας και δεν ειχε μαζι .. :/ καμια καλη μεχρι το πολυ 7 ευρω? η να παρω οτι ναναι ?
orion1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 crysis 3 σε ultra settings και πες μας εντυπωσεις
InvadersMustDie Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 χτες το εστησα και μπηκα να σας πω τις εντυπωσεις μου γρηγορο.. πολυ γρηγορο η μερα με την νυχτα.. ειδικα σε εμενα που δουλευα τοσα χρονια σε xp .. ο ssd οντως κανει μεγαλη διαφορα.. απιστευτα ησυχο το συστημα τα 8.1 μαρεσουν πολυ.. τωρα προσπαθω να καλλιμπραρω και την οθονη .. μηπως ξερετε εαν μπορω να ρυθμισω καπως την παρουσιαση κειμενου ( δλδ πως δειχνει το κειμενο στην οθονη? οταν πηγα να κουμπωσω την ψυκρα στον επεξεργαστη ειδα οτι η ψυκτρα ειχε ηδη πανω της παστα , στρωμενη σε 3 παραλληλες γραμμες ... αφησα αυτη τη παστα επανω γιατι δεν ειχα ουτε μπατονετες ευκαιρες ( ουτε βαμβακι ) για να την βγαλω και να βαλω αυτη που ειχα.. κομπλε θερμοκρασιες δεν εχω προλαβει να παρατηρησω.. παντως με το που το ανοιγω και το αφηνω λιγο ανοιχτο.. Browsing και τετοια ελαφρια ειναι στους 39 .. προτεινετε καποιο προγραμμα να βλεπω θερμοκρασιες κτλ αν μπορειτε.. τι θερμοκρασιες πρεπει να εχω σαν οριο για cpu / gpu ? περναω το crysis τωρα
orion1986 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 hwmonitor για θερμοκρασιες η' το speccy . για τρεξε σε φουλ αναλυσεις το crysis3 και δες ποσο θα φτασει η θερμοκρασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα