Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλυτερα να παρεις μια 270 η' 280 απο την αποψη οτι ισως ειναι λιγο ''φθαρμενο'' λογω χρησης και μια 290 ισως , ΙΣΩΣ , το ζορισει

Δημοσ.

δε μπορω να βρω μια καρτα γραφικων ρ9 280 / ρ9 290 σε φυσιολογικη τιμη! τι τιμες ειναι αυτες

αποφασισα να μην ψωνισω απο ebw. το εψαξα σε διαφορα φορουν και πεφτει πολυ κλαψα απο αυτους που τολμησαν να παραγγειλουν απο εκει..

Δημοσ.

ηλπιζα να παω σε ρ9290 αλλα δε το σηκωνει η τσεπη αφου απεκλεισα το ebw

η 280 αξιζει αυτη τη στιγμη? περιμενουμε τπτ συντομα απο καινουριες καρτες μπας και πεσει η τιμη της 290 ? ξερω γω..

Δημοσ.

χαχαχα μολις τσεκαρα ξανα το λινκ του Physiciant Πιο πανω και ειδα οτι ανεβασαν την τιμη απο 295 σε 317 .. την εκαναν πιο ακριβη και απο το μοντελο της MSI χαχαχα

Δημοσ.

-1 για το ebw, ήμουν χωρίς δίσκο για ~50 μέρες και μετά από χέσιμο είπαν να μου κάνουν τη χάρη...τέσπα.

Φίλος πριν από λίγους μήνες έστειλε πίσω στο VS μισοψόφια 6870 και μέσα στον μήνα πήρε καινούρια 265.

/οντοπικ
Αυτή δε σου κάνει?

276mm βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

μολις παρελαβα την μητρικη - msi z97 g45 -  που οπως ειχα πει πιο πανω την βρηκα σε τιμη χονδρικης και την πηρα στα 105 ευρω

συνολο μεχρι τωρα : 535

εχει μεινει η καρτα γραφικων

ειμαι αναμεσα στις MSI R9 290 4GB  και Sapphire TRI-X R9 290 4GB GDDR5 OC(UEFI)

αυτο που θελω να ρωτησω σχετικα με την Sapphire ειναι οτι .. επειδη η καρτα ειναι μεγαλη σε μηκος (30,5 εκ) , θα χωρεσει στο κουτι που εχω το οποιο ειναι full atx tower  ?

επισης στο επισημο σιτε, στα system requirements, λεει 750 Watt Power Supply is required. Εγω εχω 700αρι οπως εχω πει πιο πανω.. θα εχω καποιο θεμα με αυτο?

οποιος ξερει ας βοηθησει.. Ευχαριστω

---

Δημοσ.

Πάρε την Sapphire. Το τροφοδοτικό σου έχει τα απαιτούμενα καλώδια για να την συνδέσεις. Στο site λένε τόσα πολλά watts σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει επώνυμο τροφοδοτικό, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ακόμα 550άρι την σηκώνει αυτή την κάρτα σε non-overclocked σύστημα. Τώρα το δικό σου πριν κάποια χρόνια θυμάμαι ήταν απ' τα καλά, απλά τώρα το έχεις ήδη αρκετά χρονάκια και θες να κάνεις και overclock. Δε νομίζω να έχεις θέμα αλλά ποτέ δε ξέρεις.

• Like 3
Δημοσ.

^^ Ότι είπε ο από πάνω και να ξέρεις το νούμερο ανταποκρίνεται πάντα σε όλο το σύστημα και όχι μόνο στην κάρτα!

Δημοσ.

τελικα με βλεπω να πηγαινω προς R9 280 στα 210 ευρω. απο οσο το εψαξα φαινεται ως μια πολυ καλη value/money περιπτωση. συγκεκριμενα για την υλοποιηση της MSI

στην αναλυση που σηκωνει η οθονη μου (1920χ1080) πεταει και δεν νομιζω τα 10-15 Frames παραπανω να αξιζουν να δωσω ενα 300αρι και βαλε για μια r9 290

ποια η αποψη σας ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...