Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές δεν μπαίνει στο internet το κινητό και το tablet (ενώ το laptop μπαίνει πάντα) ενώ είναι συνδεδεμένα με το wifi.Tο router που τα συνδέω είναι το ZTE ZXHN H108L.Βοήθεια σας παρακαλώ, όποιος ξέρει.

Δημοσ.

μπες στο ρουτερ και αλλαξε το καναλι σε 11 για παραδειγμα και το προτοκολλλο σε g

και λογικα δεν θα εχεις το ιδιο προβλημα... :-)

εγω θα επανεφερερα σε εργοστασιακε ρυθμισεις και το ρουτερακι για να ειμαι σιγουρος εφοσον ειμαι σιγουρος οτι εχω τα στοιχεια συνδεσης μου για να τα περασω μετα...και τα παραπανω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές δεν μπαίνει στο internet το κινητό και το tablet (ενώ το laptop μπαίνει πάντα) ενώ είναι συνδεδεμένα με το wifi.Tο router που τα συνδέω είναι το ZTE ZXHN H108L.Βοήθεια σας παρακαλώ, όποιος ξέρει.

απλα καποια στιγμη κοιτα και για firmware update για αυτο το ρουτερ απο τον παροχο σου(μπορεις και generic) διοτι τα zte γενικα ειναι αρκετα προβληματικα οποτε με firmware γενικως ισως δεις καλυτερη συμπεριφορα.

αν εχεις τα λεφτα για καποιο αλλο ρουτερ θα σου προτεινα να παρεις  γιατι οπως θα δεις και εσυ στο forum καθε μερα βλεπεις και θεματα με προβληματα με τα zte που οκ καποια λυνονται ενω μερικοι αλλοι απλα πηραν καποιο third party απο το εμποριο για να ησυχασουν.

καναλια οπως ειπαν τα παιδια αποφευγουμε το auto και τα καναλια 12 και 13 διοτι συσκευες απο αμερικη δεν τα πιανουν.το auto εχει το κακο οτι μπορει να παει 12 και 13 σε μερικα ρουτερ οποτε να εχεις θεματα ή αλλες φορες μπορει να παει σε καποιο καναλι που να εχεις θεματα.οποτε καλο ειναι καρφωτα το καναλι.με το inssider μπορεις να δεις επισης που παιζουν ολοι οι αλλοι και να διαλεξεις ενα καναλι με λιγοτερη κινηση.

αν ριξεις το b/g/n σε σκετο b/g ή σε g τοτε θα χασεις σε ταχυτητα οσο αγορα το κομματι του ασυρματου δικτυου σου.η διαφορα θα φανει δηλαδη σε ασυρματη μεταφορα αρχειων μεσα στο δικτυο παρα στο adsl κομματι.

μπες στο ρουτερ και αλλαξε το καναλι σε 11 για παραδειγμα και το προτοκολλλο σε g

και λογικα δεν θα εχεις το ιδιο προβλημα... :-)

εγω θα επανεφερερα σε εργοστασιακε ρυθμισεις και το ρουτερακι για να ειμαι σιγουρος εφοσον ειμαι σιγουρος οτι εχω τα στοιχεια συνδεσης μου για να τα περασω μετα...και τα παραπανω...

το g δεν ειναι υποχρεωτικο συνηθως.για αρχη καλο ειναι να αλλαζει μονο το καναλι εκτος αν δεν τον νοιαζει να πεσει σε χαμηλοτερο πρωτοκολλο ή αν εχεις ασταθης συνδεση στο wireless, οποτε εκει μπορει το g λογω μικροτερης ταχυτητας να ειναι καπως πιο Stable και με λιγοτερα σκαμπανεβασματα απο οτι το n

Στις εργοστασιακες ρυθμισεις το να το γυρισεις συνηθως ειναι η τελευταια λυση.Αν ειναι απο παροχο με custom firmware πολλες φορες δεν χρειαζεται καν να περασει τα στοιχεια της συνδεσης διοτι τα τραβαει αυτοματα το ρουτερ απο τον παροχο λογω tr-069.σαν auto setup δηλαδη.απλα συνδεεται μονο του με ενα default username (acs)και ενα password και μετα αφου συνδεθει τραβαει τα σωστα στοιχεια.ισως κανει Reboot και θελει 4-5 λεπτα η διαδικασια.σε αλλους παροχους πχ hol και νομιζω και wind δεν υπαρχουν καν στοιχεια.με τα default που εχει το ρουτερ ή με οποιαδηποτε αλλα θα συνδεθει αυτοματως αφου δεν γινεται ελεγχος για τα στοιχεια απο τον παροχο.(να μην υπαρχει radius server)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...