Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Η κοπέλα μου μόλις απέκτησε από τη δουλειά ένα laptop hp.

Όλα καλά με το λαπτοπάκι εκτός από ένα πράγμα.

Είχα συνηθίσει να βλέπω στα λαπτοπ νέας γενιάς built-in battery software του κατασκευαστή

που εμπόδιζε την μπαταρία να υπερφορτίζει.

H DELL η Lenovo η Samsung όλες έχουν ένα προγραμματάκι που ορίζει πχ στα 60% να σταματάει η φόρτιση όταν είναι συνδεδεμένο με τη πρίζα.

Όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι ανάλογο για το ΗP.

Υπάρχει κάποιο, έστω third party, πρόγραμμα που να κάνει τη δουλεία;

Υπόψιν το laptop τρεχει Win 7.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Η κοπέλα μου μόλις απέκτησε από τη δουλειά ένα laptop hp.

Όλα καλά με το λαπτοπάκι εκτός από ένα πράγμα.

Είχα συνηθίσει να βλέπω στα λαπτοπ νέας γενιάς built-in battery software του κατασκευαστή

που εμπόδιζε την μπαταρία να υπερφορτίζει.

H DELL η Lenovo η Samsung όλες έχουν ένα προγραμματάκι που ορίζει πχ στα 60% να σταματάει η φόρτιση όταν είναι συνδεδεμένο με τη πρίζα.

Όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι ανάλογο για το ΗP.

Υπάρχει κάποιο, έστω third party, πρόγραμμα που να κάνει τη δουλεία;

Υπόψιν το laptop τρεχει Win 7.

Τα HP φιλε μου δεν εχουν τετοιο προγραμμα δεν ειναι οπως τα DELL και τα Lenovo που το εχουν αυτο. ποιο μοντελο ειναι ;  Ψαξε να το κανεις απο τις επιλογες παροχης ενεργιας .

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς, τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ, πουθενα δεν έχει κάποια επιλογή που σταματάει την υπερφόρτιση.

Μήπως ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που το κάνει αυτό;

Δημοσ.

Δυστυχώς, τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ, πουθενα δεν έχει κάποια επιλογή που σταματάει την υπερφόρτιση.

Μήπως ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που το κάνει αυτό;

Δυστοιχως φιλε μ δεν γνωριζω για HP επειδη δεν εχουν δικα τους  προγραμματα πανω τωρα για αλλα δεν ξερω. το μονο που μπορω να σ πω για να διαρκησει η μπαταρια ειναι να χαμηλωσεις την φωτηνοτητα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Ψάχνω προγραμματάκι που να σταματάει τη φόρτιση, ας πουμε στα 60 ή 70% για να μην υπερφορτίζει διαρκώς η μπαταρία.

Έτσι χάσαμε τη μπαταρία ενός προήγουμενου Vaio μόλις 1 εβδομάδα μετά τη λήξη της εγγύησης και θέλω να το προλάβω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το λαπτοπ ειναι με το προεγκατεστημενο λειτουργικο;αν ναι κι αν υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα θα το δεις στα προγραμματα,η τοσιμπα εχει το eco τα vaio το vaio care battery ,αν δεν υπαρχει απλα καθε 5-10 μερες αφηνεις να αποφορτιστει εως το 10-15 % και ξανα φορτιση,τριτου κατασκευαστη προγραμμα δεν ξερω αν μπορει να κανει κατι.το μοντελο υπολογιστη ποιο ειναι;η μπαταρια ειναι και πρεπει να μενει πανω στον υπολογιστη οτι και να γινει,ακομα και μετα απο 4 χρονια να κραταει μονο 10 λεπτα,αυτο θα σε προστατευσει απο τυχον προβληματα στην ταση

Δημοσ.

Δεν έχει προ εγκατεστημένο τίποτε. Το laptop είναι της δουλειάς και έχει ετοιμαστεί από τεχνικό της εταιρείας. Φοράει Windows 7 και τα βασικά προγράμματα μόνο. <br><br>

Ψάχνω το αντίστοιχο πρόγραμμα με αυτά που αναφέρεσαι HP αλλά απ ότι βλέπω δεν έχει βγάλει τίποτα! <br><br>

Δεν είναι περίεργο;<br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να αναφερεις το μοντελο; κοιταξε το οτι μερικες εταιριες εχουν το συστημα παυσης φορτισης στο 80 τοις εκατο δεν εχει γνωστοποιηθει ο,τι ειναι ο,τι καλυτερο στην υγεια της μπαταριας,η χρηση της μπαταριας ειναι κοντα στις 600 επαναφ/σεις,

ακομα και μια φορτιση στο 80 τοις εκατο μονιμα δεν ειναι ο,τι καλυτερο απο το να γινεται αποφορτιση ανα τακτα διαστηματα.

Επεξ/σία από G1O
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Δική μου παράλλειψη που δεν έγραψα το μοντέλο εξαρχής:</p>

<p><strong>hp probook 450 g2</strong></p>

<p> </p>

<p>Σας ευχαριστώ πολύ.</p>

Λοιπόν το κατέβασα αλλά δυστυχώς δεν έχει την επιλογή που ψάχνω, δηλαδή να σταματά τη φόρτιση αρκετά πριν το εκατό τοις εκατό.

Περίεργο που δεν υπάρχει 3rd party software για αυτό το πράγμα.

Επεξ/σία από Federacion
Δημοσ.

δεν βλεπω κατι για το μοντελο σου σχετικο με το ερωτημα σου στους drivers (λογισμικο και λυσεις της hp)οποτε καθε λιγες μερες αφησε να αποφορτιζεται και ξανα στη φορτιση

Δημοσ.

Τα HP δεν έχουν κάποιο τέτοιο Software.

Είμαι κάτοχος 2x ZBook 17 (του μεγαλύτερου και ισχυρότερου μοντέλου των HP laptops) και μετά λύπης μου το αναφέρω ότι ούτε κι αυτό διαθέτει τέτοιο feature.

Δημοσ.

Μειονέκτημα πάντως και αρκετά σημαντική έλειψη για τόσο μεγάλη εταιρεία.

Δημοσ.

Μειονέκτημα πάντως και αρκετά σημαντική έλειψη για τόσο μεγάλη εταιρεία.

Ισχύει, δε θα διαφωνήσω.

Ανέκαθεν η HP είχε ένα θέμα με το charging και τον τρόπο που λειτουργούν τα power boards της.

τουλάχιστον στα μεγάλα μοντέλα δεν υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας, όμως το software λείπει κι εκεί ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...