icant Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εχω πετυχει το συγκεκριμενο λαπτοπ στην σελιδα του cosmodata Site: cosmodata Και εχω τις εξης αποριες:απο οτι εψαξα ο επεξεργαστης ειναι παλιος αλλα καλος,στο τωρινο λαπτοπ εχω core 2 duo t7300 2 ghz,αξιζει να κανω αυτη την μεταβαση,μιας και μοιαζει οικονομικο?Επισης εχω απορια με την ασφαλεια λειτουργιας και το κατα ποσο υπαρχει καλυψη σε περιπτωση βλαβης μιας και μιλαμε για μεταχειρισμενο.
xristoforos89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η εγγυηση κατα 99.9% ειναι του καταστηματος. googlαρε γενικα τι παιζει με το συγκεκριμενο καταστημα για rma, επιστροφες κλπ. Τα χειροτερα θα διαβασεις. Οποτε το θεμα 'σερβις καταστηματος κοσμοντατα' σαν ταινια τρομου μου μοιαζει.
SPANK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Έχει αρκετά καλα χαρακτηριστικά αν τώρα μάθεις και τις λεπτομέρειες οσο αφορά την εγγύηση τι προσφέρει το κατάστημα χτύπα το
tsalin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα η οικογένεια των Thinkpad είναι κορυφαία σε ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία. Ουσιαστικά είναι η επαγγελματική σειρά της Lenovo και συγκρίνεται μόνο με την αντίστοιχη σειρά της Dell. ΟΜΩΣ: Τα μηχανήματα αυτά προέρχονται κατά 99% από το εξωτερικό όπου έχουν δουλέψει άπειρες ώρες ως Leasing εταιρικά notebooks. Το πιθανότερο είναι να τα έχουν περάσει διάφορα χέρια οπότε πριν προχωρήσεις σε αγορά, καλό είναι να το δεις από κοντά. Αν είναι να το πάρεις από το internet καλύτερα τσέκαρε και το ebay είναι βέβαιο ότι θα βρεις το ίδιο ή καλύτερο από 10% έως 30% φθηνότερα, χώρια που οι φωτογραφίες θα είναι πραγματικές. Τώρα για το service του εν λόγω μαγαζιού, καλό είναι να μην το πολυ-υπολογίζεις. Τέλος, νομίζω ότι αν βάλεις 30-40Ε παραπάνω μπορείς να βρεις καινούριο και αξιόπιστο μηχάνημα. Δεν θα είναι αυτού του επιπέδο, όμως θα είναι καινούριο και σίγουρα περισσότερο αξιόπιστο.
icant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 εστω και καθυστερημενα,ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα