blackdoom13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, μου χάρισε ενα φιλαρακι μου ενα λάπτοπ vaio επειδή αυτός πήρε καινούργιο γτι ο vaio τα έχει παίξει !Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι πιστεύετε οτι έχει!Λοιπον πατάω το κουμπί της εκκίνησης ξεκινάει κανονικα , φορτώνει τα windows και την ωρα που ειναι να μπει στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει ενα μύνημα οτι επιδιωρθωνουν τα windows κάποια προβλήματα, μόλις περάσουν λιγα δεύτερα και αφού βγάλει οτι τα windows δεν μπόρεσαν να επιλύσουν το πρόβλημα μόλις πας να πατήσεις το αγνοηστε, ξαφνικα μαυρίζει η οθόνη και ο υπολογιστής είναι σε αδρανοποίηση αλλά δεν νοιωθει τιποτα ......οποτε τον κλείνω απο το κουμπί παρατεταμενα !Μολις πάω να τον ξανά ανοιξω δεν ανοίγει(δλδ ανοίγει αλλά δεν βγάζει τίποτα μπροστά)! Αν όμως τον βγάλω απο την πρίζα και τον ξανά βάλω και πατήσω το κουμπί ανοίγει, βγάζει το λογότυπο του vaio και ξανά τα ιδια .......με μερικές προσπαθειες ανοίγει παλι ως το σημείο που προσπαθουν να λύσουν τα windows το πρόβλημα και μετα παλι νεκρό! Τι πιστεύετε οτι ειναι και αν αξίζει να τον φτιαξω !!!!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 λογικα αξιζει να το φτιαξεις.. εγω θα του εκανα ενα φορματ για να δω πως συμπεριφερεται και μετα οτιδηποτε αλλο,..
tsalin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Στη θέση σου θα δοκίμαζα linux να δω αν παίζει, ώστε να διακρίνω αν είναι πρόβλημα software ή hardware.
blackdoom13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις! Επειδή ακόμα το δουλευω το μηχάνημα παρατήρησα το εξης όταν παει να μπει στα windows δεν μπαίνει σε αδρανοποίηση αλλά κλείνει εντελώς......δηλαδή δεν πιστεύετε οτι ίσως έχει καεί μητρική η κάτι άλλο???
driftingcris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 +1 στην δοκιμή με Λίνουξ. Επίσης δοκίμασε να τρέξεις hdd sentinel (bootable)
driftingcris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε αυτά που σου είπαμε και ενημέρωσε μας.
blackdoom13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Θα δοκιμασω λίνουξ και θα σας πω!!!ευχαριστώ πολύ παιδιά!
driftingcris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αν και εκεί έχεις προβλήματα τρέξε και bootable memtest και hd sentinel.
polteris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παρόμοιο πρόβλημα που ειχα ηταν off ο δισκος!
ramarg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Κάνε μία εργοστασιακή επαναφορά..όταν το αναβεις και βγαζει το λογοτυπο των vaio πάτα πολλές φορές το f10 για να πας στο recovery partition και με τις οδηγιες κανε εργοστασιακη επαναφορα..αυτη η διαδικασια το φορμάρει,και βάζει μόνο του τα πάντα από την αρχή..μετά σβήσε τα πιθανά σκουπίδια-άχρηστα διαφημηστικα προγραμματα..ασε που σε γλιτωνει απο τον κοπο να ψάχνεις drivers για το hardware,πόσο μαλλον για drivers που δεν κυκλοφορουν ουτε στο σιτε της σονυ.. ποια σειρά είναι ? μοντέλο ?
blackdoom13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον παιδιά επειδή δεν είχα τον χρονο για λίνουξ , δοκίμασα να κάνω ενα φορμάτ,,η διαδικασία προχωρούσε κανοινικα μέχρι τη στιγμη που χρειάστηκε να κανει επανεκκίνηση ......ντι μπήκε σε φαση αδρανοποιησης και όταν τον ξεκίνησα παλι η διαδιακασία είχε κοπεί στην μέση......
wantone Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Καλυτερα αγορασε ένα SSD και ξαναφτιαχτο από την αρχη.
blackdoom13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Με τα πολλά και με πολύ υπομονή καταφερα να συνεχίσω κάπως την διαδικασια και τώρα μου βγάζει ενα μνμ "το συστημα προετοιμάζει τον υπολογιστη για την πρώτη χρηση" δείχνει να φορτώνει κάτι ωστόσο εδώ και πολύ ώρα δεν κανει τιποτα.......πφφφφφφφφφ
driftingcris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Απλά περίμενε. Και εμένα έτσι κάνει η έκδοση από τον θειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα