Προς το περιεχόμενο

Τις 10 εκατομμύρια αποστολές Xbox One έφτασε η Microsoft

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο ποιον θεωρουνται sims? Aπο τη sony? Στην κατηγορια sims δυστηχως, δεν υπαρχει λιγο sim και πολυ sim. H ειναι sim, η δεν ειναι. Οπως 1+1 κανει 2, δεν κανει παραλιγο 3.

Οκ να το θεσω αλλιως... Αν βγει game ευρειας κυκλοφοριας που να δινεται μαζι με τροπετο απο αυτοκινητο που να εξομειωνει πληρως κ οχι μερικως τις δυναμεις G που δεχεται ο οδηγος και να ειναι πληρως μελετημενο οσον αφορα τους νομους της φυσικης, του full στησιματος, service κλπ κλπ τοτε θα αναθεωρησω τις αποψεις μου περι sim..

Mεχρι τοτε για εμας το κοσμακη αυτο ειναι το sim..

Κ απ το κοσμο ειναι κοινως αποδεκτο πως αυτα ειναι sim games.. Δε το λεω μονο εγω.

Τωρα αν θες να το φιλοσοφεις παραπανω, σε καθε θεμα με τον ιδιο τροπο μπορεις να φερεις αντιρρηση σε πολυ πιο σημαντικα θεματα απ αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nταξει, παιχνιδι που εχει ενα φανταστικο αμαξι που δεν κυκλοφορει και ουτε θα κυκλοφορησει ποτε, που οι ζημιες ειναι αστειες, τα τρακαρισματα ακομα πιο αστεια και νταλαπαρισμα ουτε για πλακα ειναι simulation...........

Nταξει, παιχνιδι που εχει ενα φανταστικο αμαξι που δεν κυκλοφορει και ουτε θα κυκλοφορησει ποτε, που οι ζημιες ειναι αστειες, τα τρακαρισματα ακομα πιο αστεια και νταλαπαρισμα ουτε για πλακα ειναι simulation...........

Κ εγω εχω απαιτησεις φιλε μου κ ολοι μας. Κ μακαρι να βγει κατι τετοιο που θα μας κανει να αναθεωρησουμε..

Παντως να εισαι σιγουρος πως οσοι θεωρουμε αυτα τα παιχνιδια sim games τα θεωρουμε μονο για την οδηγηση και οχι για τα τρακαρισματα (που οντως ειναι γελοια)..

Ξερω πως το ενα ειναι μαζι με το αλλο αλλα μαλλον δεν εχουμε φτασει σε σημειο που να δουμε το τελειο (κ ουτε θα φτασουμε συντομα). 

Το τελειο simulator ειναι η πραγματικοτητα με εσενα στο αμαξι σου.. Μεχρι να δουμε κατι τετοιο ομως να μετουσιωνεται σε game που θα ειναι σε 5 γενιες απο τωρα ικανοποιουμαι με το GT ή με το οποιο αλλο υπαρχει τωρα κ ειναι πιο κοντα σε πραγματικο sim..

Διαβασε τη τελευταια μου παραγραφο ξανα και επισης το μηνυμα που λεω "να το θεσω αλλιως".. Αναφερομαι σε κονσολες ετσι κ αλλιως..

Επισης προσωπικα πιστευω πως το να παιζω παιχνιδια στο υπολογιστη μου ο οποιος ειναι φτιαγμενος για δουλεια για μενα το θεωρω ασκοπο.

Κ παλι λεω ειναι προσωπικη μου αποψη.

Δε λεω πως δεν εχω παιξει.

Απλα ειμαι console gamer απο αποψη και δεν εχω το χρονο κ την αντοχη να αναλυσω ετσι κ αλλιως τωρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...