tritonas00 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 winblows???? A play on words. Used by people who don't like the Windows operating system. http://el.urbandictionary.com/define.php?term=winblows
parlapipas25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλά το πάνε.. Σε καμιά δεκαετία θα έχουν κάνει open source και τα winblows.. κακιες..
GrandGamer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ναι τώρα ασχολήσου και εσύ σοβαρά. Εμείς ασχολούμαστε χρόνια.... Η συντριπτική πλειοψηφία των database server και website τρέχουν σε Linux συστήματα με Oracle databases(εκτός από την Ελλάδα φυσικά)... Μην ασχολείστε πολύ σοβαρά τόσα χρόνια, θα μας πάθετε τίποτα.
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η συντριπτική πλειοψηφία των database server και website τρέχουν σε Linux συστήματα με Oracle databases(εκτός από την Ελλάδα φυσικά)... Μην ασχολείστε πολύ σοβαρά τόσα χρόνια, θα μας πάθετε τίποτα. H Ελλάδα γενικά είναι μια νησίδα παραδόξου στον τεχνολογικό κόσμο. Μην πω ότι γενικά είναι μια νησίδα παραδόξου στον κόσμο 3
leukonas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Η συντριπτική πλειοψηφία των database server και website τρέχουν σε Linux συστήματα με Oracle databases(εκτός από την Ελλάδα φυσικά)... Μην ασχολείστε πολύ σοβαρά τόσα χρόνια, θα μας πάθετε τίποτα. Στη Σουηδία πάντος την oracle την ψάχνεις με τα κυάλια εν αντιθέση με την Ελλάδα που τη συναντούσες και στο ERP του περιπτέρου της γειτονίας. Όσο για την Microsoft... παίζει μια χαρά... τώρα κάνε compile κανένα driver για την κάρτα δικτύου/ήχου/γραφικών και άσε εμάς να φτιάξουμε καμια εφαρμογή στα windows μέχρι να τελειώσεις.... και μην στεναχωριέσε, θα την βάλουμε να τρέξει στο Linux που θα έχεις στήσει 4
21century Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ομολογουμένως η εταιρία έχει κάνει μεγάλη στροφή...
coffeex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 τώρα κάνε compile κανένα driver για την κάρτα δικτύου/ήχου/γραφικών και άσε εμάς να φτιάξουμε καμια εφαρμογή στα windows μέχρι να τελειώσεις.... και μην στεναχωριέσε, θα την βάλουμε να τρέξει στο Linux που θα έχεις στήσει 3
GrandGamer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Στη Σουηδία πάντος την oracle την ψάχνεις με τα κυάλια εν αντιθέση με την Ελλάδα που τη συναντούσες και στο ERP του περιπτέρου της γειτονίας. Όσο για την Microsoft... παίζει μια χαρά... τώρα κάνε compile κανένα driver για την κάρτα δικτύου/ήχου/γραφικών και άσε εμάς να φτιάξουμε καμια εφαρμογή στα windows μέχρι να τελειώσεις.... και μην στεναχωριέσε, θα την βάλουμε να τρέξει στο Linux που θα έχεις στήσει Στην Ελλάδα Oracle; Του διαβόλου πράματα! Όσο για τους driver που λες, το ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλες γλώσσες πέρα από τις .NET και την C/C++ έτσι;
Trollis Voskopoulos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Στη Σουηδία πάντος την oracle την ψάχνεις με τα κυάλια εν αντιθέση με την Ελλάδα που τη συναντούσες και στο ERP του περιπτέρου της γειτονίας. Όσο για την Microsoft... παίζει μια χαρά... τώρα κάνε compile κανένα driver για την κάρτα δικτύου/ήχου/γραφικών και άσε εμάς να φτιάξουμε καμια εφαρμογή στα windows μέχρι να τελειώσεις.... και μην στεναχωριέσε, θα την βάλουμε να τρέξει στο Linux που θα έχεις στήσει Επειδή σε κόβω πως ξέρεις από κομπιούτερ,παίζει να έρθεις να κάνεις compile ένα ασύρματο driver σε ένα λαπτοπάκι με core2duo,γιατί για τα win7 δεν βγάζει η intel/acer/microsoft. Aν χρειαστεί να συνδεθείς στο ίντερνετ πάντως,έβαλα και μιντ,που τον εγκατέστησαν αυτόματα. 2
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Επειδή σε κόβω πως ξέρεις από κομπιούτερ,παίζει να έρθεις να κάνεις compile ένα ασύρματο driver σε ένα λαπτοπάκι με core2duo,γιατί για τα win7 δεν βγάζει η intel/acer/microsoft. Aν χρειαστεί να συνδεθείς στο ίντερνετ πάντως,έβαλα και μιντ,που τον εγκατέστησαν αυτόματα. Δηλαδή τα linux είναι καλύτερα σε θέμα drivers από τα Windows; Αυτό θέλεις να μας πεις; βρε τι μαθαίνει κανείς. Η συντριπτική πλειοψηφία των database server και website τρέχουν σε Linux συστήματα με Oracle databases(εκτός από την Ελλάδα φυσικά)... Μην ασχολείστε πολύ σοβαρά τόσα χρόνια, θα μας πάθετε τίποτα. Ναι οκ.... Και εγώ βγάλει εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ όλα αυτά χρόνια από το .net ασχολούμενος ερασιτεχνικά. Αν δεις ότι με τα σοβαρά που ασχολείσαι δεν βγαίνεις γύρνα το στο αστείο .net
tritonas00 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή τα linux είναι καλύτερα σε θέμα drivers από τα Windows; Αυτό θέλεις να μας πεις; βρε τι μαθαίνει κανείς. Αναλογα. Πχ, στο pc μου παιζουν ολα out of the box με vanilla kernel, δεν χρειαζεται να κανω τιποτα. Αντιθετα οταν εβαλα σε εναν αλλο σκληρο win 10 preview ετσι για να περασει η ωρα, επρεπε να εγκαταστησω ενα 20% απο υλικο που δεν ειχαν βρει. Επισης εχω ενα roland rs-70 που πλεον ο driver δεν δουλευει σε win (παρατημενος απο την roland). Σε linux αναγνωριζεται και παιζει out of the box. Επισης εχω ενα zoom r16 που δεν υποστηριζεται πληρως (ακομα) απο linux ενω παιζει κανονικα στα win, αν βαλω τον driver του. 1
leukonas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 τώρα κάνε compile κανένα driver για την κάρτα δικτύου/ήχου/γραφικών και άσε εμάς να φτιάξουμε καμια εφαρμογή στα windows μέχρι να τελειώσεις.... και μην στεναχωριέσε, θα την βάλουμε να τρέξει στο Linux που θα έχεις στήσει Τα ίδια μου στέλνει και ο ανιψιός μου (16 χρονών), να στον συστήσω να κάνετε παρέα. Στην Ελλάδα Oracle; Του διαβόλου πράματα! Όσο για τους driver που λες, το ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλες γλώσσες πέρα από τις .NET και την C/C++ έτσι; Χμ κάτσε να σκεφτώ λίγο.... το .net δεν είναι γλώσσα αλλά οκ. Οσο για την C/C++ τι σχέση έχουν με το .net? Επειδή σε κόβω πως ξέρεις από κομπιούτερ,παίζει να έρθεις να κάνεις compile ένα ασύρματο driver σε ένα λαπτοπάκι με core2duo,γιατί για τα win7 δεν βγάζει η intel/acer/microsoft. Aν χρειαστεί να συνδεθείς στο ίντερνετ πάντως,έβαλα και μιντ,που τον εγκατέστησαν αυτόματα. Κάτι ξέρω απο αυτά τα μαραφέτια τα κομπιούτερς, δυστηχώς πάνε χρόνια που είχα core2duo, η acer είναι φτηνοεταιρία βλέπεις το .net μου επιτρέπει να δουλεύω σε πιο ακριβά μηχανήματα που έχουν σοβαρή υποστήριξη, επίσης δεν είναι και η δουλεία μου να ασχολούμε με drivers.... αυτή είναι δουλειά των τεχνικών.... Άλλες τρολιές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα