ektor7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 καλή η προσπάθεια bot, μόνο που το λειτουργικό πάει μια χαρά προσπάθησε με μεγαλύτερο ζήλο την επόμενη φορά και ίσως σου δώσουν και κάνα bonus Extra firmware update,φανταζομαι! 1
konnak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Έχει εξαφανιστεί από όλους ο τόνος στα κεφαλαία φωνήεντα στο νέο πληκτρολόγιο; (και με το παλιό theme το ίδιο γίνεται)
konnak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σε Nexus 5 ή άλλο; Εγώ έχω το Nexus 5. Μη μου πεις ότι πρέπει να κάνω restore τώρα...
qsis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σε 7, αλλά το πληκτρολόγιο της Google όπως είναι στο lollipop το έχω και στο κινητό μου Για δες αν παίρνεις update μπας και στρώσει.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πριν λίγες ώρες μου ήρθε η 5.0.1 OTA. Για να δούμε αν βελτιώθηκε η αυτονομία, γιατί η 5.0.0 είχε κάτι θεματάκια στο δικό μου Nexus 5, αλλά και σε άλλων απ' ό,τι διάβασα.
disqualified Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Και εμένα ήρθε το βράδυ ειδιοποίηση για 5.0.1 Η μπαταρια εμένα αν και βελτιώθηκε με την 5 στην αναμονή το βράδυ παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο LED της ειδοποίησης
DJTaurus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Η BetaQueen επειδή αγαπάει την κοινότητα... Google will stop updating Chrome for Android 4.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα