Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αργεί τόσο πολύ η αναβάθμιση;

Σε πρωτο σταδιο το δινουν στο 1% των συσκευων, μετα (αν δεν υπαρχουν προβληματα) το δινουν στο 25%, υστερα στο 50% μετα στο 75% και τελος σε ολους..Καπως ετσι παει..

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

¨Έβαλα factory image σε Nexus 5 και πρέπει να έχει πρόβλημα με την μπαταρία. Μπορεί να το επιβεβαίωση κανείς;

μην κρίνεις τη κατανάλωση αμέσως μετά από update, κάτσε να περάσει κάποιος χρόνος 

εγώ πάντως άλλαξα γνώμη και λέω μόλις πάω σπίτι να δοκιμάσω να περάσω καμιά στοκ rooted 

Δημοσ.

6 ώρες σχεδόν το N5 με Stock Rom+ stock recovery χωρίς Root. Εχω ανεβάσει φωτογραφίες στο αντιστοιχο section του Nexus 5 σε γνωστό site που ασχολειται με τα τηλέφωνα.

Δημοσ.

¨Έβαλα factory image σε Nexus 5 και πρέπει να έχει πρόβλημα με την μπαταρία. Μπορεί να το επιβεβαίωση κανείς;

http://s30.postimg.org/7rj6a855d/Screenshot_2014_11_13_16_11_40.png

http://s29.postimg.org/r0xkhqguv/Screenshot_2014_11_13_16_11_47.png

Χθες το βράδυ το flashara δεν έχω κάποιο πρόβλημα γυρω στις ~4+h με ανοικτή οθόνη σε wifi κρατάει 

Δημοσ.

ΟΤΑ είναι over the air update

το factory image είναι όλο το αρχείο με το λειτουργικό που αν ξέρεις το περνάς μόνος σου

λοιπόν εγώ το έβαλα στη τάμπλα μου, καλά πάει και είναι όμορφο αλλά θέλει λίγη συνήθεια σε κάποια πράγματα 

τουλάχιστον έγινε μια αισθητική ανανέωση, δεν αντεχόταν άλλο η μαυρίλα 

Δημοσ.

Δώστε lollipop στον λαό.  Περιμένουμε την επίσημη CM12 για το One :D

Βγηκε ηδη μια alpha εκδοση στο xda η οποια δουλευει μια χαρα περα απο το bt και τα alarms, που για το 2ο μπορει να διορθωθει χρησιμοποιοντας 3rd party app.

Δημοσ.

noobo-ερώτηση γιατί δε το βρίσκω, τον ήχο από το πληκτρολογίο από πού το βγάζουμε;

(το βρήκα, άκυρο)

παρά τα αυξημένα animations πάντως το λειτουργικό είναι πολύ ομαλό

επίσης μιας και πολύ συχνά θίγεται το θέμα της μνήμης στο android.. 

Screenshot_2014-11-13-18-09-09_zpsgtqkeg

• Like 2
Δημοσ.

Βγηκε ηδη μια alpha εκδοση στο xda η οποια δουλευει μια χαρα περα απο το bt και τα alarms, που για το 2ο μπορει να διορθωθει χρησιμοποιοντας 3rd party app.

Την έχω δοκιμάσει πρόσφατα αλλά ενώ η εγκατάσταση και η γενικότερη λειτουργία ήταν μια χαρά (με εγκατάσταση kernel klp) το τηλέφωνο ανέβασε θερμοκρασία.  Σε σημείο που άρχισα να αισθάνομαι άβολα τον δείκτη του χεριού μου.  

Προσωρινά restore στην 4.4.4 και αναμονή για κάτι περισσότερο σταθερό  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...